Bola som 400 km na pohovor a robila aj za 45 na den.Tak moja cakaj na dalsie ponuky.Nech ti to vyjde.
Julka,musiš vydržať!!!Všetky sme začínali a daj si pozor na svoju naivitu a neponukaj pracu hned niekomu inemu a snaž sa to vydržať
Ak vydržiš to je dalši stupen k dokonalosti a potom to pôjde a už vôbec sa nekontaktuj s babami z levic.Nechcem nikoho uražať, ale ta levičanka by ti pomohla keby si pottrebovala?Ja som z levic a hanbim sa za mnohe baby lebo ta poznaju len ked potrebuju ale to plati všeobecne.Ja som začinala katastrofalne a posunulo ma to za 2 roky a spoznaš inu krajinu, ludi a hlavne že ta tam nikto nesekiruje.Nabuduce si zponer knihy, alebo dvd filmy.VYDRŽ TO!!!
beru 6OOe
si do googla,tam máš kontakty na nich
Hm, zaujímavé zmýšlanie. Ano my mladí sme nespokojní, máme život pred sebou, tak prečo si mame nechať skakať po hlave, aby sme do padli ako vy? Budeme čušať, veď už mame le pár rokov do dochodku a preto budeme robiť aj za ďakujem pekne a nech sa ku nám chovajú ako k hnoju? Keby som mala rozmýšlať ako ty, tak tak onedlho prejdeme na otrokárstvo.
Ahojte moja pacientka vstáva 6.30 ide do postele 22-22.30 a do rána ma zobudí zo 3x lebo potrebuje močiť. Ja som po 3 dňoch unavená, hotová, s plienkami nechcú súhlasiť. Pravdepodobne neodrobím turnus . chcem veľa, keby som chcela aspoň 5 hodín v kuse spať. To vyzváňanie zvončekom ma už deprimuje, Aj vy máte takéto stavy?
skus jej vyradit zvoncek a vecer jej nedavaj vela pit
Valika,poznam to,tiez som mala taku rodinku,neskoro spat,skoro vstat,v noci tiez bola niekedy otreba par krat vstavat ked sa dedo zviezol na zem,dvihat ho,nebola to sranda…potom som doma dva tyzdne bola k nicomu,vstavala som na obed,ked moji uz chceli jest,a ja som zacinala este len varit…teraz som pri babke,ktora pozera telku kazdy vecer do 23.hod,a to ma 90! prec,no ale potom dalsi den vstava a ranajkuje o 11.ej :)…takze sa to kompenzuje…no neviem ako to vyriesis,ale tvoje zdravie by malo byt na prvom mieste,no ked je nudza o robotu,lahko sa to hovori,viem…dobru noc vsetkym
ak jej vyradím zvonček bude vyvolávať v noci celej rodine. Ja sa tej práce vzdám, snáď na jar už bude viac voľných miest. Niekedy sa bojím, aby ku koncu turnusu už od únavy k úrazu nedošlo
prosím o radu od 26.3 budem mat založenu živnost po prihlaseni do SVA kedy dostane seky yaplatiť a ten ročný poplatok do WKO platim ja alebo rodina a dam to do danoveho priznania som uplna začiatočníčka dakujem a na čo mam dať pozor v ag,chcu aby som im podpisala plnu moc ak ma čas niekto odpisat srdečná vdaka maria.vicenc@mail.com dakujem
To ja som Vám preposielala tú ponuku do Volalberska pod menom “pozri toto”. To už máte odtiaľ odpoveď, môžete mi napísať viac info na môj mail: ebielichova@gmail.com? ďakujem, dobrú noc
dobre to poznam, ked som mala naposledy take vzruso po nociach a nebolo to len 3x za noc, lebo babka sa hadzala z postele na zem aj 8-10x za noc uz som bola na pokraji nervoveho zrutenia, a ten boj potom kym ju clovek dotiahol naspat, nedôjdes do postele a uz krici. Jednoducho som to vzdala, no bola som dlhsi cas bez prace ale nervy mame iba jedny
Alenka,prosím a neviete mi poradiť či je to na mne kedy ten poplatok zaplatím?Či ?Rodina ho asi od štátu nedostane,že?
ozaj nie je žiadna opatrovateľka v Brunn am Gebirge? Je to blízko Viedne.
ahojte dievčatá, chcem sa spýtať, či je niektorá z Vás v mestečku Sankt Wolfgang, Salzburg. Idem tam prvý krát v nedeľu. Tak by som bola rada, keby som sa s niekým stretla. 0915944422. Zuzana
tak Zuzanka vela trpezlivosti a stastia,dakujem za sms
veľa štastia! cez akú ag.ideš?
no nie,toto si zas mylia s otroctvom,to nemozes vydrzat bez ujmy na zdravi,odid,ved oni sa velmi rychlo zbadaju,ak sa im budu kazdy turnus menit opatrovatelky.Nechcu splienkami suhlasit,no ved nech sa op. zoderie.
pokiaľ viem, tak všetky poplatky sú k určitému termínu, no pri WKO sa nejedná až o veľmi vysokú sumu. Záleží v ktorej časti AT pracujete. Ja mám poplatok 100eur na rok a je to len na dobrej vôli rodiny či Vám to zaplatí.
ahoj Valika: ja by som tiež odišla, ved nech si to vyskušajú príbuzní, do prdele, kde má deti? nenechajte si všetko.Ja som mala pacienta super, ale bývala tam aj jeho dcera a mna ona budila, lebo som mala priechodziu izbu a ona chodila 4-5x za noc lebo nemohla spávať a to som sa starala o jej otca.Nechala som to, mne je MOJE zdravie prednejšie.Kasli na nich!