a niesom jediná kto tu hladá nejake kontakty,tak o čo ti ide??
No vidíš,a napriek tomu,že sa to 3krát denne pýtaš,tak stále odpoved neprichádza-kde je problem?
v celom tomto fore asi ked su tu taketo ako ty
Ďakujem Alenka a prajem len to najlepšie v živote
a mimochodom nepýtam sa to 3krat denne
Moja zlatá,aké “takéto ako ja”?ja som sa náhodou nad tebou zlutovala a ponukla som ti robotu-ja doprajem každej.
aku?? No že o tom neviem??? prečo nenapísete kto ste???
Ja sa tu nemienim z nikým dohadovat,to nie je moj štýl,je to slobodne forum a každy nech si sem piše co chce! Nechápem prečo sa tu každý do každeho stará čo sem píše.
Platit si smies/musis iba v jednom pripade, a to ak si selbständig v jednom state a zamestnana v druhom state.
Ak si zam./zam. alebo selb./selb. v 2 rozlicnych statoch, tak nesmies platit si poistku tam aj tam.
Riesenie: Ako bolo uvedene-v jednom state sa vyhlasit k datumu kedy to bolo platene dvojmo.
…to vážne…ja ani neviem ktorá v agenture je ktorá…ale tiež je to tak, že agenrúta potrebuje nás!!!..netreba sa dať!!!
pravda je,dnes si tusim pozabudla nahadzat to este na ostatne temy a fora pre op.
co ta je do toho!! Co by si robila kebyže ty si hladás robotu v AT??? Tiež by si hladala všade kde sa dá,obvolavala,mailovala nie???Alebo mas na to lepši recept???
Ten skazený svet si robíme my, nemyslíte?
Keď to takto každý bude hovoriť, ani sa niet čomu čudovať.Skôr si myslím, že tým, že nie je dosť práce u nás sme horší ako tá zver. Niekedy to vidieť aj s týchto príspevkov. Pripadá mi to častokrát, že určité dámy si tu niečo kompenzujú. Ak takéto povahy pracujú ako opatrovateľky nie je sa s čím chváliť. Okrem iného, nemyslite si, že toto fórum nemôžu sledovať aj rakúšania. Dnes si preložiť všetko na PC nie je problém. Preto dobre by bolo zmeniť diskusiu na fóre ku “kľudnejšiemu” vyjadrovaniu. Ozaj má každý človek čo robiť aby prežil, tak by sme mohli byť k sebe ústretovejší a kľudnejší.
pekný den,plne s Vami suhlasím tiež si myslím,že to nie je správne robiť tu rozbroje a tie “damy” co si chcu dokazovať svoje ja,by sa mali vybrat iným smerom!A práve opatrovatelky by mali vedieť ako sa správať k ľudom a zachovať si pud sebaovladania!
dievčatá máte skusenosti s pozastavením živnosti v Reichu? stiahla som si z Inetu formulár “Anzeige der Zurucklegung des Gewerbes” to stačí vypísať a poslať agenture, kedže oná má originál živnosti?dakujem.
Skúste sa obrátiť na slovenskú ambasádu a požiadajte ich o radu? Dobré je keď chodíte do Rakúska alebo inam, zoberte si so sebou údaje na slovenské ambasády. V prípade nejakých ťažkostí je dobré ich použiť. Kontakty nájdete na internete.
obvolavala a mailovala,nie???
sebaovladania?Veru by uz bolo nacase,keby si sa vybrala inym smerom…
tak Rakusania si prekladaju diskusie opatrovateliek?No to mi je novina!Co sa vyjadrovania tyka,necitam tu nic neslusne.
no a my ti želáme tých 45e nikto ti ich nezávidí.
Dievčatá, ako ste sa nakontaktovaôi na Hilsfwerk? A platí sa tam niečo za sprostredkovanie? Ako dlho asi trvá umiestnenie do rodiny?
Monika
mona.sk@azet.sk