veeeeeeeeeeelmi dlho!
prosím Vás,vie mi niekto poradiť,alebo priamo dať kontakt na nejakú pani,čo vybavuje prácu opatrovatelky v Rakúsku?
Rado sa stalo. Ak môžem, pomôžem. Aj ja prejem len a len to najlepšie.
Ahoj Anetka.Dakujem, že si mi napísala.Nie nevzdala som to, a ani sa nechcem.Už som nenašla svoj príspevok na stránke,a prosím ťa kto je to hermi?Stvrtok začínam chemoterápiu v BA, týždenne raz.Veľmi sa bojím.Ahoj
Dobrý večer, prajem veľa šťastia, vytrvalosti a hlavne sily. Budem Vám držať palce!!!
súhlasím…dlho…sú tam zamotané ženy…
no tak prebehni očami ďalej tiež to nepoteší tá tvoja reakcia keď nechceš pomocť nereaguj tak sa snaží nájsť si vhodné miesto
no to bola určite úžasná ponuka!Asi sa už všetky o ňu trhajú.
Maju aj na SK agenturu?Alebo len vo Viedni??
Ahoj ešte dokážeš dobaviť prácu v AT pre zdrav.s?zaplatím rada ked pomôžeš
Ahoj
vyhlasujem súťaž o najférovejšiu ag.ak chcete a môžte píšte baby o kladoch ag.to znamená všetky poplatky čo pýtajú+za aký čas vedia zabezpečiť rodinu a nearogantný prístup.Doteraz máme skúsenosť len neg.Bolo by príjemné už čítať i niečo iné.Ale obávam sa že i naďalej to bude bez zmeny.A zoberte to zo srandy píšte len poz.veci…
ked si to vygoogluješ, najdes tam všetky kontakty.
Hilfswerk- poz. op.neplatia keď idú cez Wien centr.
neg.čaká sa dlhšie na miesto,je tam dosť arogancie,hrubá mzda 60e,dosť manipulujú s papiermi,vyžadujú chodiť ich dopravou.
Milá Ema, veľmi pekne Vám dakujem, budem to potrebovať.
poslala som ti email
Anetka
Skus im tam zavolat.Viem o opatrovatelovi co siel cez nich a ani dlho necakal.Este ti zivnost neprerusili?
to akoze co su za rady, samozrejme ak by vas okradli, zranili… ambasada vam pomôze s navratom domov, ale co ma spolocne ambasada s tym, ze nechce agentura vratit poplatok !!!
100% pravda - burani, nacionalisti a nadlidi-navrch huj uvnitř fuj.Jsem u právníka, jsem si myslela, že to nějaká lepší kasta, ale chyba lávky.Odpadky háže z okna, plive po zemi-no chuť. Tak mu klidně řeknu, že středověk už skončil. A se zvonečkem to na mě taky zkoušel 3x, 4x za noc. Jo když to opravdu potřeboval, tak jsem byla v klidu, ale pak zkoušel, co asi vydržím, tak jsem mu řekla, že jsem se ještě neodnaučila spát a že už prostě nepřijdu a nebo že zavolám jeho dceru ať si to zkusí pár dní ona a já odjíždím. A byl klid, už nezvoní. Nenechte si všechno líbit, nejsme jejich otrokyně. I když přes agenturu je to asi těžší si vyskakovat-myslím. V každém případě všech silné nervy und Kopf hoch!
Ahoj Aňa,
Tiež sa sama sebe čudujem, že som tam vydržala.
Ale bola som začiatočníčka, takže som to nechcela vzdať na začiatku. A zaplatila som agentúre vopred kopu peňazí ( pozdravujem pani B. a jej agentúru v Trnave ), takže som chcela, aby sa mi aspoň vrátili peniaze.Povzbudzovala ma aj jedna Slovenka, ktorá bývala neďaleko. Poznala pomery v tejto rodine a vraj ak niekto odišiel skôr, tak nevyplatili ani euro.
Hnevá ma to, že táto agentúra vie všetko, čo sa tu deje, ale ryžuje na tom a tým, že tam na každý turnus-dva chodia nové dievčatá, tak inkasujú-načo by sa snažili o nápravu?Veď majú zlatú baňu z tejto rodiny…a jej podobných…
Ale mala som šťastie. Našla som si výbornú rodinku, kde ma berú ako svoju, chodím s nimi na návštevy, vodia ma občas na výlety a pod.Stretávam sa často s ich priateľmi, takže som zistila, že nie všetci rakušáci sú bezohľadní dospotovia, ale že naozaj záleží na tej-ktorej rodine.
Preto radím , aby si dievčatá nedali zo sebou zametať a zotročovať sa, ked natrafia na bezohľadné rodiny. Ved to sa medzi nimi rýchlo roznesie…každý si dovolí k nám iba toľko, koľko si dáme.
Veľa šťastia všetkým :-)))))
baby, prosím vas, to čo som dnes zažila s pani Herakovou, to nie je jednanie, to je odpor. som totalne shnusena, ta zena nema sposoby, baby, to takto dalej nejde, a preto vas prosim ohlaste sa na to , ved to nema uroven. hnus fuj. ja som napisala dnes staznost, lebo je to strasna hruza.