Opatrovateľky v Rakúsku

poznam jednu. Zavolaj pani Herakovej, velmi mila pani, pozdrav štýlom čo otravuješ, keď povieš aký máš problém, si selbstandige Betreuerin urob si ako vieš, potrebuješ papiere, zavolaj kolegyni. chceš vymeniť rodinu, lebo ti to totálne tam ide na mozog, prosím vydržte ešte, stará aj tak umiera. super zamestnankyna , podporí vas v každej situacii, ak chcete kontanktujte sa.

Dobre rano
vie niekto poradit?
rodinne pridavky v AT ,vyplacaju len za odrobene mesiace?
napr.odrobila som 9 turnusov a vyplatili mi 9 mesiacov.
dakujem za odpoved

hovorila,ze ta to urazilo ?

patril prisp. vyssie

…nemôžes byt konkrétnejšia? ja s nimi nemám zlé skusenosti…je pravda, ze cakám na novu rodinu už dosť dlho, ale zatial, ked tu cítam tie príspevky, aké rodiny maju baby, tak sa nikam neponáhľam…ale to tiež agentura nemože za to, akí su tí rakusania…a dnes je taká doba, že každý sa bojí o svoje miesto, zvlášt ked je dobré.

Nepracujem v Rakúsku dlho a tiež nemám veľa skúsenosti s agentúrami. No aj tá jedna, ktorú mám, mi stačí na to, aby som videla krutú realitu.
GUTER ENGEL, konrétne vážená pani Jana Engel - bezcharakterne arogantná osoba! Zatiaľ som s ňou komunikovala iba cez telefón, prípadne mailom. Viackrát som ju žiadala o stretnutie, no bezvýsledne. Až mám pocit, že tá “PANI” je iba virtuálna. Ženy, videli ste ju už niektoré na vlastné oči?

…mam dojem,ze taras,dnes je nedela /7.3./,…kto by ti dnes zdvihol telefon?.. a Herakova uz toboz nie

Herakova dviha tel .len v prac.dniii

chvalim si agenturu family health vo wien. nie su drahy, pomozu, ked je problem, plat tiez ujde. za mesiac mi zomreli dvaja pacienti, nemusela som dlho cakat na novu rodinu, do tyzdna som cestovala, teraz mam super babku. po tom co som zazila v agenture hoffman verein, co boli zbojnici, neochotni casto ani len ten telefon zdvihnut, je toto zlato.
je sice pravda, ze vyzaduju nemcinu, som sestra a normalny pristup k praci, no myslim, ze to je samozrejmost, ked chce niekto pracovat.
myslim, ze nie vzdy je problem len v jednani agentury, sorry. mozno ma za to mnohe odsudia, no zazila som uz ine hviezdy, mudre ako pani primarove, len s kurzom, bez praxe. viem, ze mnohe baby opatrovatelky s kurzom su ovela lepsie ako diplomovane sestry. casto si mnohe vedeli vypytat len brot a milch, ale nad nich nebolo. sem-tam sa treba zamysliet aj nad sebou. drzim vsetkym palce, az sa dari

Zeny kto cestuje vlakom,poradte mi:na ktoru stanicu vo Viedni príde vlak-Sudbahnhof je ešte mimo prevádzky?a z ktorej stanice sa ide na Korneuburg?diky

nikoho neodhováram, len na základe vlastnej skúsenosti s touto ag. už nikdy nič viac.

pride ti na sudbahnof, je tam zriadena provizorna stanica, vlaky z a do bratislavy idu odtial.
na korneuburg, neviem poradit

Dobrý deň!
Ja by som Vás velmi chcela poprosiť, či by ste mi to nemohla vybaviť tu prácu opatrovateľky v Rakúsku. Bola by som Vám veľmi vďačná a aj 50 EUR vám za tie náklady na telefonáty dám, len mi to skúste vybaviť. Ja môžem nastúpiť kedykoľvek, pretože som upne volná a nič ma na SR nedrží. Moje tel.č. je 0914144890 Ďakujem vám veľmi pekne s pozdravom Viera.

ahojte, vedeli by ste mi poradit, poculi ste o agenture Pflegende Hande (Lucenec)? Aki su, ake maju poplatky, ako dlho trva, kym najdu rodinu, vybavia aj zivnost?

Mohla by sa mi ozvať pani Tereza ohľadom tej dvojitej živnosti?/na Slovensku aj v AT/ďakujem

ale mozes vystupit na Simmeringu pred sudbah dolu U3 metrom na Westbahn alebo kam potrebujes pozri si ulicu na mape wieden a dostanes sa tam metrom alebo elektrickou,busom v Ba si kup spiatocny listok i s mestsk.dopravou plati to i na metro,elek,bus,vlaky medzi stanicami.v metre i na elektricke mas postupne ulice kam to ide tak to najdes

Dievcata poprosim vas,viete o niakej rodine,kde by potrebovali chlapa-opatrovatela?Stale sa mi nic nedari najst,ani cez ag.,ak viete o niecom,napiste sem,moze byt aj agentura,dakujem.

Pozri si staršie príspevky,už sa tam o nich písalo.Platí sa im 9 alebo 1O% z platu,myslím tým z každého turnusu.Podmienkou je používať ich prepravcov,plat nie viac ako 5Oeur.Niektoré ženy majú s ich prístupom dobré skúsennosti a niektoré zlé.Keď máš kontakt,tak tam zavolaj.Viem,že sa tam chodí na pohovor.

pre kami-chcem vediet z ktorej stanice sa ide vlakom na Korneuburg.Ako je to s tými lístkami-vlakový mi ešte kde platí?

najdi si www.vlak-bus.cz alebo www.öbb.at

tu si vsetko najdes, alebo ti to mam pozriet ja?