Detailansicht
Hinfahrt
Bahnhof/Haltestelle Datum Zeit Prognose Gleis/Bussteig Verkehrsmittel
Bratislava hl.st. 07.03.10 ab 15:01 Os 9529
Wien Südbahnhof (Ostbahn) an 15:59
Bemerkungen: Regionalzug Richtung: Wien Südbahnhof (Ostbahn)
Fahrradmitnahme: Begrenzt möglich; nur 2. Klasse; Rollstuhlstellplatz; Rollstuhlstellplatz - Voranmeldung unter +43 (0) 5 1717 erforderlich
Wien Südbahnhof (Ostbahn) Fußweg
Wien Südbahnhof (S-Bahn)
Bemerkungen: ca. 7 Min. Karte
Wegstrecke ca. 400m
Wien Südbahnhof (S-Bahn) ab 16:25 21 S 3
Korneuburg an 17:00
Ak si to nepochopila, vlak na Korneuburg Ti odchadza zo Sudbahnhofu nastupiste 21, je to vlak co jazdi smeron Hollabrun
daj si vyhladat na nete v OBB - rak.zelez zadaj si tam z Wiensudhbanhof do kam potrebujes a da ti to i s prestupom rozne varianty mas tam vsetko prestup na metro elek.alebo bus,vlak medzi stanicami a vlakovy listok ked si kupis ten na mestsku dopravu plati ti cely den prestupy kolko potrebujes na metro elektric.bus vlak.ked ides z Ba v chodbe vlaku mas mapu wien a biela hviezdica kde je oznacena tam plati i ten listok na vlak je to dost velke a myslim ze i vsetky stanice vo Wien ale pozri si to tam radsej a potom ked potrebujes elektrickou…bus,metro nieje to zlozite da sa vsetko najst spiatocny listok z Ba do Wien je 11e ten i na mestsku14e drzim palce
vystúpiš na sudbahnhofe,prejdeš cez cestu,a,pojdeš stále rovno tam je všetko označené na žltých plagátoch,prídeš k vstupu na S-bahn,ale ty musíš ísť na tú vzdialenejšiu,teraz neviem,ale asi je to číslo 21,zídeš dolu po schodoch a nastúpiš na vlak, ktorý ide na Floridsdorf(je to prvá zastávka za mostom cez Dunaj),tam vystúpiš ,zídeš dolu na stanicu a po svojej ľavej ruke budeš mať východ,vyjdeš von,prejdeš cez električkové kolaje a na poslednom ostrovčeku sa dáš napravo a pojdeš až na koniec toho nástupišťa a tam je autobusová zastávka č 232 na Korneuburg,chodí každých 20 minút,dúfam,že som aspoň trochu pomohla,keď nebudeš niečo vedieť,tak napíš.A kedy cestuješ?
nie je vsetko v poriadku,ma tahanice ohladom zmluv a tiez op. boli nutene robit odborne ukony,co sa nesmie.Tazke stavy,umrtnost,caste striedanie rodin,platenie sestre opatrovatelkou,plat 62 brutto,za pracu zdr. sestry,slabe.Otrocina.
Adina robíte v Korneuburgu?
A co poviete na agentury alses,arios???mate skusenosti???
máš zlé skúsenosti? Ja som cez arios a s prístupom a komunikáciu som veľmi spokojná. Sú ochotní a ak mám problém, vždy ho hneď vyriešia.
Kto pracuje v okolí Viedne?
Dnes som sa vrátila z Rakúska, kde som bola opatrovať na skúšku, či budú so mnou spokojní.
Mala som pani na vozíčku, ktorej bolo treba robiť masáže, cvičiť s ňou, podávať lieky, poupratovať, poumývať riad atď., však to poznáte. Domáci boli nad mieru so mnou spokojní, ale aké bolo moje prekvapenie, keď mi ponúkli plat 45 Eur ( bez možnosti zvýšenia) a 30 Eur na cestu. Pozdejšie, keď budem mať živnosť, tak, že mi budú platiť odvody.Mám 1 týždeň na rozmyslenie, či to beriem…ženičky poradte…však je to smiešna suma??
tych 45 je normalna taxa aj ked mas zivnost lieky, upratovanie, riady to je samozrejmost a ci je na cestu 30e dost? to musite vediet sama
bola si prvý krát, alebo máš skúsenosti.
Už som robila opatrovateľku asi 2 roky…ale to bolo už pred 4 rokmi. Teraz som bola prvý krát po tých 4 rokoch.
Tak ja by som to vzala. Na začiatok po dlhšej dobe to nie je zlé. Si cez nejakú agentúru alebo samostatne?
je to hrozne nízka suma…si sa mala spýtať, či aj rakuska opatrovateľka by to robila za tú cenu…
podla mna je 45 strasne malo urcite sa narobis okolo pac ked je na voziku k tomu ostatne prace viem ze robime aj to co s pracou op nema nic spolocne ale nech nam zato zaplatia vedu sa tu diskusie ze zeny pracuju pod cenu a som prekvapena ze ti radia aby si to zobrala urcite si ine pomyslia nezoberes ty vezme to ina ty musis vediet v akej si situacii a kolko si sa tam narobila a ked ani do buducna nezvysia ja by som porozmyslala tak vsetko dobre prajem
som tam samostatne a asi to pochopí, len ten, kto opatruje nevládneho vozičkára. Je to naozaj poriadna drina, a ešte keď má nad 100 kg. Ale aj tak Vám ďakujem za reakcie…bola som zvedavá na Váš názor.
robila u Fischerky za 62,-nechceli dat viac,tak som odisla a dobre som urobila,od takehoto vzpierania je uz aj leziak lepsi.Ja uz za ziadne peniaze…
za tie prachy…
ja by som im dala masazi,za 45 euri,bezocivci,baby prosim vas,nekazte ceny,treba ist dalej,ved aj vam je lepsie,ked si dobre zarobite.Po mne tak chceli rehabilitaciu,rakusanka brala na hod.47,-som povedala,ze to robit nebudem,arivederci!!!
normalna taxa? tak ako pre koho za vozickara i 60e nieje normalna taxa.