Opatrovateľky v Rakúsku

zmakla,obidve,ej,ci som glueklich!!!Lahke to zrovna nebolo,hlavne to Reichacke,ale ist schoen fertig!!!

zazila Rakuske op.17 eur/hodka a podotykam,starali sa LEN o pacientku!!!Ani Windelle nevyhodili,cpavok az na ulici!

kami,adina-dakujem,cestujem v utorok.Volakedy som robila vo Viedni,len teraz ked Sudb.prestavuju tak sa nechcem domotat,ani na ten smer som ešte nešla.

tiez na posmech,ej,ci by len na nas setrili.Este by ma zaujimalo,ci ti aspon najest dali…

Ty si este urcite takuto drinu neskusila,je to ta najtazsia robota a 100 kg,nehorazne,ze si vobec dovolia dat tam zenu,ignoranti skupi,vychcani.

prispevok patri tej,co by to vzala…

Šikula :slight_smile:

Môj názor je že je to fakt veľmi málo peňazí na takú makačku okolo vozičkára aj s domácnosťou dokonca, plus tie biedne peniaze na cestu…by sa rodina fakt mala uvedomiť…

ty máš dobré platené miesto?Koľko? Dávajú ti aspoň 100?

jasné, za kvalitu sa platí nie?

ale 75 sa cenim,nastastie aj familia.

nebud naivna.

…suhlasím…dievcatá nemáte svoju hrdosť??? ja viem, každé euro dobré…ale…

Rozhodnutie je na vás, ale za pani na vozíčku by som pýtala minimálne 50 € na deň plus odvody plus plné cestovné. Možno vás rodina len skúša, aby vedeli, ako ďaleko môžu zájsť. takže im kľudne môžete povedať, že žiaľ, je to veľmi málo a že máte vo výhľade lepšiu ponuku. Myslím, že za takýchto okolností by ste stadiaľ aj tak po mesiaci-dvoch odišli. 45 € na deň a nepreplácané cestovné je skutočne podpriemer.

aj ja som spokojná, ale každý nejak začať musí. Na začiatku som tiež nemala veľa.

ved prave, ja som zacinala tiez s vozickarom za 45 a to som platila aj za sprostredkovanie

kto nezažil, nepochopí že?

kein problem.

Dobrý večer. Aja, ja by som to za taký peniaz v žiadnom prípade nebrala.Je to smiešne. Však sa tam narobíš až, až.Dlho to nevydržíš. Najdi si inú rodinku.

ahoj ja som tiet robila cez fischer a velmi rychlo som odisla to je neuveritelne ako moze takto ona viest svoju agen ak kazdy odnej uteka je to prava lakoma falosna rakusanka