Opatrovateľky v Rakúsku

pri pacientke,kde chodil každý deň Fussterapeut a platila mu za 45 min 7O eur.A ten chalan sa stále pozeral na hodinky,aby neprekročil tých 45 min.

Platí sa im 350 euro polročne, živnosť vybavujú oni. Inak sedí všetko, čo napísala pani nado mnou. Prístup v pohode, pani Kironská je trochu zvláštna, ale pani Kamenská je veľmi milá, ona aj poradí aj vybaví, čo potrebuješ. Na pohovore skúšajú nemčinu a píše sa aj test.

vieme o com piseme

odkiaľ si?

vychod, kto sa pyta?

na naše pomery je to fajn-rakušania to veľmi dobre vedia a preto to takto aj ocenia, kým sme nemali konkurencie z chudobnejších krajín tak boli s nami spokojní a aj nas tak vyplatili.Ak ti môžem poradiť a ty maš z čoho najbližšie tri mesiace žiť tak to odriekni.Dnes ťa chrbtica od imobilneho nebolí ale po troch turnusoch toho budeš mať akurat dosť nadrieš sa a nemáš to zaplatené- veď pre zárobky tam každá ideme a ktovie čo budú chcieť ešte od teba domáci nabudúce.Pracujem s imobilnými ľuďmi preto viem aká je to ťažká práca… Snáď si najdeš niečo lepšie.Jara

este aj sestricka,co chodi do rod. vybera euro denne,jasne ze od opatrovatelky.Madarky su spokojne,lebo robili v Nemecku za 30 na den.V zivote som sa tak nenarobila,ako tam.Ked som odisla,babka zila este mesiac,take ma ona rodiny,same umieranie.Co uz nikto nechce.Ine ag.

opatrujem vozickarku po 2 porazkach 3 roky a za 45 by som to urcite nerobila , keby ti aspon na cestu dali viac …chrbtica…

Vsetko najlepsie k dnesnemu sviatku MDZ vsetkym ktori sa obetuju pre starych ludi a pomahaju im s laskou bez ohladu na to ze su odlucene od svojich rodin ,rodicov a deti…

Chodi tu pozeravat Mata ktora je v AT v okoli Zwellu?

myslis Zwetllu ?

Prosim Vas pan Demcak, alebo pani Tereza, poradte mi.
Prosim, kto by vedel, ci si mozem uplatnit v DP ako opatr. v Rak. nejaku sumu na znizenie danoveho zakladu ak:
- som rozvedena,zijem sama, ale syn je uz samostatny
- splacam pözicku na kupu ojazdeneho auta
- renovovala som byt
Dakujem za odpovede. Pekny den vsetkym

Pekne si to povedala, ved oni sa z nas smeju, ked chcu taku otrocku pracu za minimalnu mzdu.
Ak chces este normalne pokracovat v zivote,tak odtial vycuvaj a povedz im svoje. Nech si zamestnaju Rumunku alebo Bulharku.

dakujem
prijemne nie je tu ani cas mysliet na nejaky sviatok

aj ja sa pripájam a prajem všetkým opatrovateľkám krásny deň (a aby nám to tu v AT rýchlejšie ubiehalo)

Ano Zwettl…

Je tu niekto kto robi za ag.RUBY?Ako ste spokojni?

Ahojte,neviete o nejakej agentúre alebo o niekom súkromne,kto berie aj mladšie ročníky???
V agentúrach je to dosť problém…

Ahoj,ja som cez Arios,ak chces napis mi na meil,popisem ti viac.

ok napís mail