Opatrovateľky v Rakúsku

Vie mi niekto poradit,čo je potrebne si kúpiť aby som mohla v Rakusku použivať internet na laptope
Dakujem.
alenas1@centrum.sk

Ja som sa pytala na finanz.amt,ze co nahradza formular E5,tak pracovnicka mi povedala,ze na to sa teraz pouziva L1.L1 sa podava zaroven s danovym

Ahoj Julia,tvoj prispevok sa mi paci,ale nepaci sa mi ako tie zeny nadavaju,ved ked nechcu robit nemusia.Ja viem,ze nasa robota nie je lahka,je potrebne obojstranne pochopenie.Ja som tu uz 9 rokov,mala som uz vela rodin,prislo vselijako,ale v konecnom dosledku mozem povedat,ze stale sa naslo nejake vychodisko.Rodiny su rozne,ale aj my slovenky sme vselijake.Vela je co robi dobre meno,ale vela takych,co robia schlechteruf.Prajem ti prijemne dnicky,nech sa ti dobre dari.Ahoj Agata.a v ktorej casti si?Ja na Vorarlberg

ahojte moja kamoska by chcela ist pracovat do Alterheimu, chcem sa spytat co na to treba ake doklady alebo postup, ma zdravotku, robi teraz pflegerinku , dakujem

Kúp si napr. v Hofferi modem a budeš si iba dokupovať kredit a dobíjať. www.yess.at

dolu niššie je o ňom písané že má vo zvyku babu vyložiť na dialnici keď nechce zapl.popl ag.

agata si mimo realitu a to netýka len júlie z roku 2008

Čítal niekto tú ponuku na kijiji.sk spred 11 hod. pod názvom Pflegerin und Mitbewohnerin fur WG in der Schweiz? Nebolo by to zlé,ale to je tam určite na dlhšie.Ale kto už nemá doma nijaké záväzky,ten by to mohol skúsiť.

tá ponuka je tam už aspoň rok, potrebujú pomoc na tuším štyri hodiny, ktoré by platili - a čo ďalej ???

…a ja že čo som našla.,radšej už idem spať.

ked sa jej tak paci ten prispevok…Nuz nech aj nadalej robi dobre meno.

Ahoj…ked sa chce legalne zamestnat v Altersheimu,treba mat pracovne povolenie a nostrifikaciu,a nostrifikaciu bud mas uz urobenu alebo musis sa ucit v At popri zamestnani 5 mesiacov ale len ked uz mas pracovne povolenie!

zenicky moje,mam pracu,a prave tuto,dnes som s tou pani hovorila,no nasla som tuto ponuku na inej stranke,odvezie ma do prace predstavit rodine,urobi vsetky papiere,tak nebudte vsetky take pesimistky hned,ze je vsetko podvod,ja som stastna ze mam pracu,prajem vam vela stastia,nech sa usmeje aj na vas.

kde to prosim ťa najdem na nete?aka je to stranka dik

napriek prispevkom v diskusii,zelame ti,aby ti to dobre dopadlo.

prosim ta a cez koho mas tu pracu,nerozumiem tomu.napis viac,je to cez pani Kubikovu

dakujem ti

tonie je pravda,sorry nemam cas pisat…

ahojte.konečne som si nasla pracu po dlhom čase a včera rano som prisla do rodiny a baba ma hned poslala domov že ma nechce.tak neviete niektora o neakej dobrej agenture?

dajte si na pani Kvetku pozor je to oklame Vas nezaplati nikomu nič