…to myslíš vážne? a prečo ta poslala domov??
Baby nemáte niekto skusenosti s agenturou Pflege Zuhause -Hilfe zur Selbsthilfe???
Si milá veve, ďakujem.Prajem Ti všetko dobré.
Píšem pre tých,ktorí čítajú túto stránku a klamú nezamestnané ženy! Hanbite sa! Môžete spokojne žiť? Pre peniaze strácate svoj charakter? Ak ste však nejaký vôbec mali…
treba plniť dohody anie podvadzať pani Barbušová potom bude aj práca porozmýšľajte koľkých ľudí ste už podviedla.Kto Vám nájde prácu určite to oľutuje
vysvetli blizsie.
Tá otázka znie čudne. Čo je potrebné vysvetliť? Komu je to adresované, ten sa v tom nájde. Okrem iného, dolu som si niečo prečítala a preto som takto reagovala.Prajem všetkým krásny a pokojný podvečer.
Ak nie je tajnosť, opatrujete ťažký stav? Nemohla by ste mi vybaviť prácu za poplatok v Korneuburgu alebo v blízkosti? Určite by to bolo pre Vás výhodné.
Pre adina z 8.3.10
Ak nie je tajnosť, odkiaľ pochádzate a opatrujete ťažký stav? Nemohla by ste mi vybaviť prácu za poplatok? Určite by to bolo pre Vás výhodné. Vďaka za odpoveď
???
Dobrý deň Emily,
rada sa k Tebe pridám. Som zdravotná sestra
prax s opatrovaním st.ľudí mám. Chcem vycestovať čo najskor.
ale ano,to je pravda!aj ja som sa poinformovala v Rakusku,k nostrifikacii potrebujes v poslednych 5 rokoch mat odrobenych 3 roky pri lozku-nesmie chybat ani den!a treba aj prac.povolenie,len od roku 2011 je pre nas otvoreny pracovny trh.
Dávam do povedomia stránku careesma.at. Sú tam ponuky priamo z Rakúska. Pozná túto stránku niekto? Napíšte, čo si o tom myslíte?
Neviete mi poradit?Ak pracujem v AT mozem si na SK priplacat dobrovolne nem.poistenie v pripade ak ochoriem a budem potrebovat PN-ku?Alebo sa to plati aj v AT?Dakujem
pracovnikov pre firmy.
Vie mi niekto poradiť ako môžem mať dlho prerušenú živnosť v Rakúsku?
áno, v Rakúsku existuje dobrovoľné Zusatzversicherung in der Krankenversicherung, je potrebné platiť si ho minimálne polroka, aby ste mali nárok na maródku. Prihláška je na stránke SVA, dokonca sa mi zdá, že je možnosť vyplniť to aj online.
Kolko sa to poistenie priplaca v AT?
Prvé tri roky 13,44 € mesačne (to je vlastne 2,5 % z minimálneho základu 537,78 € pre začínajúcich živnostníkov). ak by si zostala na maródke, dostala by si nemocenské na deň 10,76 €, ak by si bola v nemocnici, tak 14,34 € na deň. na tejto stránke je to presne popísané.
Willkommen am Portal der österreichischen Sozialversicherung
Prerušenu živnosť možeš mať ako dlho chceš len musíš platit polovičnu sumu do WKO.