Ahojte,som bola ododhlana ist na opatrovatelsky kurz ,ale financne mi to nevyslo.Chcem vas pekne poprosit ci neviete o nejakej praci na upratovanie v domacnosti-varenie v Rakusku.nemecky viem len trocha ,stale sa ucim.Ak by ste o niecom vedeli bola by som vam vdacna.Vopred dakujem kontak na mna 0949621607.Pozdravujem Pani Miroslavu ,lebo ju obdivujem kolko tu pomaha zenam.Vsetko dobre vam ,zelam zienky.Veronika
baby doslo mi platit zo SWV…90e…ze mi budu pomahat keby nieco v pravnych veciach…a vo vsetkom tomu podobnom za rok 2010a 2011 musim to zaplatit?nieje tam datum splatnosti…
Renatka poslem ti kontakt na email ohladom živnosti mam to už urobene za rok 2009.
15.3.okolo obeda idem na aute od linzu do prievidze nema niekto zaujem sa zviest?
podľa mňa to nemusíš platiť, ide o Sozialdemokratischer Wirtschaftsverband a ty sa nemusíš stať ich členom, to je absolútne dobrovoľné, takže to podľa mňa neplať (pokiaľ si im teda nevedomky nepodpísala, že sa chceš stať ich členom a oni chcú od teba teraz členské)
nie nic som nepodpisovala…nie nezaplatim 90e len tak za clenstvo nech sa nehnevaju…
To je podobné, ako členstvo v nejakej strane, len je to zároveň aj taký ekonomický spolok, proste ti poskytuju aj poradenstvo. Ide o to, že tento rok sa konaju (teda vlatsne sa konali, skončili 2.3) voľby do WKO, kde sme aj my boli oprávnené voliť, tak nás oslovovali rôzne takéto spolky - teraz som si spomenula, že aj jedna známa dostala niečo podobné od podobného spolku, ale pre zmenu títo patrili k strane zelených
nikoho obdivovat,lebo p, M.nikomu nepomaha,neexistuje.
a neskusala si toho Dresera?
Žienky,takže ten poplatok do WKO sa platiť nemusí???
Do WKO je poplatok povinný
Do WKO samozrejme treba platiť, to je povinné, my sme teraz písali o niečom inom. Ide o tie všelijaké hospodársko - politické združenia, tie sú dobroviľné.
chcela by som vas poprosit o vase skusenosti a zazitky s opatrovanim v rakusku, mozte mi prosim napisat svoje zazitky, ci uz dobre, alebo zle, vesele , alebo smutne.Chcela by som niektore zaujimave veci pouzit,ako priklady, co vsetko sa moze v rodinach udiet, aby nemali na zaciatky velke oci, lebo poniektore nemaju ani sajnu, co ich tam caka, zenie ich len vidina penazi. Dakujem
skusala, zajtra mám volať a povedia bližšie tak som zvedava…
dufam že sa niečo pošťastí…
Ja sa preto pýtam lebo by som isla najradčej cez niekoho sukromne,samozrejme že by som zaplatila 200-300 aj 400eur za sprostredkovanie
mohli by ste mi dat kontakt na pani Winkler ak mate dakujem???
prosim poradte, ktora agentura nezdiera
pisete tu iba o to kto je zly, ale prosim napiste aj za aku ag. sa oplati pracovat.
Dakujem pekny vecer
ahojte kto ma skusenosti s agenturou VaV,s agenturou Nathan& Wolf sefom je zrejme pan Maslar zo Zvolena.Dakujem
Ahoj zaujimava tema ale nebezpecna ked chces pracovat ako opatrovatelka.Chces napisat knihu?
Tak ak ju poznas osobne,alebo toho cloveka ta napis jeho skutocne meno ,lebo to potom nemalo zmysel toto napisat.Ja ju osobne nepoznam ,ale nedovolim si napadat neznamu osobu ja som len napisala svoj nazor a pocity zien co tu pisu o tejto osobe.Ta si myslim,ze kto ma ciste svedomie na zaklade danoveho priznania ,moze si tu pisat co chce a ludia co pracuju vonku su tu aspon informovany ako to tam chodi na uradoch. nevidim v tom nic zle.Len tolko k tomu
Ahoj Jani, môžem Ťa aj ja poprosiť o pomoc s DP? Prosím Ťa pošli mi kontakt na email, ďakujem.