Opatrovateľky v Rakúsku

co je na tom prosim ta nebezpecne,by ma fakt zaujimalo.Niektore ste pokakane ani same neviete preco.

trochu uvazovat.Sukromne das 400,-pacient po mesiaci umrie.Co dalej?Das agenture,dostanes noveho.Je tak?Ved preco teraz tak dlho hladas?Z podobneho dovodu.

Nikoho nepoznam, ani nechcem poznat, a Júliu s Miroslavou uz vobec nie.
Svedomie mam ciste, ako si sama spravne povedala aj ked nie na zaklade danoveho priznania.

Ženičky… poprosím Vás,aby ste niektorá vedela o nejakom voľnom mieste ako opatrovateľ.Mám opatrovateľský kurz a nemecký len základy aj prax mám.dakujem ozvite sa.

uz nechapem ketti

jeden na uvod.

nie,to je uz sila,co?

Ani ja nepotrebujem. napisala som len svoj nazor a nie aby tu po niektor pisali ci som chora a kadejake veci-nebolo to myslene v zlom.

zistis najlepsie metodou pokusov a omylov.

rozumies tomu,co si tu napisala?

VaV ma odo mna poplatok aj registraciu uz niekolko mesiacov a praca nikde, iba davaju inzeraty kade tade, nereaguju ked ziadam vratenie popl.

s agresivnym dementym pacientom mas o zabavu postarene, ide aj o zivot, staci?

…je to v každom prípade NEZAPLATENÁ robota!!!

Bola som už v 11 rodinách, ale vždy najtažšie pre mna boli povestné prvé tri dni…:-))
A opatrovatelku, ktorá ma vidinu penazí vopred lutujem, naši klienti si dobre uvedomujú, že nás platia oni a podla toho sa aj správajú

No to sa nam bude tazko hladat pracicka, ked su na internete taketo ponuky Kostenlose Kleinanzeigen Tirol Gratis Anzeigen Innsbruck Kleinanzeiger!

dobreeee raaanko sa prajeee :slight_smile: a ešte krajšíí deň :slight_smile:

Ano VaV Presov skoda casu som reg.od zaciatku novembra a nic vtedy este brali za reg.poplatok aspon ze uz teraz neberu …

prispevku, Anieli starsich su aj medialne potvrdeni podvodnici.

vratila kamoska cez ,nich z prveho turnusu,potom vam napisem.Ale boladost spokojna.

Vedel by mi niekto pomôcť s vyplnením tlačiva Ruhendmeldung? Prosím… neviem, čo mám kde písať a nerada by som urobila nejaké chyby.