dobry den.chcela by som vas poprosit o kontakt na agenturu ktora sprostredkuje pracu opatrovatelky.zap.kraj dakujem.
to,co ja na tychto zenach nechapem.Pise tu o kontakt a iba o 4 prispevky nizzsie ho ma.Dokonca pre pozadovany kraj.To je taky problem precitat aspon tu jednu stranu?Je to taky problem?Nechapem…
Dobrý den,idem na 11.00hodinu do Sabinova na nabor opatrovateliek,ide tiež niekto ozvite sa mi 0908345962
ze to nebude pre teba zbytocna strata casu.
Som v Agentúre Nathan Wolf zaregistrovaná už od októbra minulého roku a stále nič.Rovnako aj kamarátka v agentúre VaV.Asi taktiež nemajú robotu.Ahoj.
to neviem ,ale je tam tiež poplatok aj Slov.agenture aj Rakuskej,ked som to preratala tak vyšlo okolo 450eura a či to bude niečo z toho ktovie,potom vam dam vediet
ako opatrovatelky a mate dobre jazykove znalosti nemciny, obratte sa priamo na zdr., socialne a charitat. organizacie v Rakusku.
Tu nemusite platit sprostredkovatelky poplatok:
Hilfswerk Österreich:
www.hilfswerk.at
Apollogasse 4/5
1070 Wien
Tel: +43 (0)1 404420
Österreichisches Rotes Kreuz:
www.roteskreuz.at
Österreichisches Rotes Kreuz
Wiedner Hauptstraße 32
1040 Wien
Telefon: +43 (0)1 589 00-152
Fax: +43 (0)1 589 00-159
Mail: service@roteskreuz.at
Volkshilfe Österreich:
www.volkshilfe.at
Auerspergstrasse4
1010 Wieoffice@volkshilfe.at
Tel: +43 (0)1 4026209
Fax: +43 (0)1 4085801
Caritas Österreich:
www.caritas.at
Caritas Österreich
Albrechtskreithgasse 19-21
1160 Wien
Tel. +43 (0)1 488 31-400
Mail: office@caritas-austria.at
Diakonie Österreich:
www.diakonie.at
DIAKONIE Österreich Trautsong. 8
1080 Wien
Tel.: +43 (0)1 409 8001
Fax.: DW-20
Mail: diakonie@diakonie.at
Dobrý den chcem sa spýtat co je to ta nostrifikácia teda kde si ju treba spravit a kolko sa platí, nakolko by som mala tiez záujem v Heime pracovat a viete ako je to s povolením. Dakujem za odpoved
do ag.NAtan musis volat a dohovorit si termin na preskusanie,potom sa ti ozvu,ci vyhovujes,ale trva to dlho.musis otravovat.z Vav som si objednala knihu v starom roku.potom som vyplnila este niekolko krat objednavku,az ma pani zavolala,ze kolkokrat ju chcem.na konci februara prisla skoro tri mesiace.
Anna oni ti volat nebudu.musis ty.ja som tak isto na tom.ale,ked tam budes volat,dohovori si termin s tebou.do Zvolena musis ist osobne.z Vav ta preskusa aj po telef.a viac nic.ani neodpovie,ci mas cakat.moja skusenost
dakujeme,vám za príspevok,adries asi to sme potrebovali,dúfam,že sa nám bude v pondelok darit,lebo po tych skúsenostiach,by človek dostal infarkt.my by sme aj úvítali nejakú spoločnost na kávičke a pokecali vo Wiedni so slovenkou.Pekný den a ešte raz dík
Nie sme pokakane ale opatrne a zivot ma naucil ze najlepsie je ucit sa na vlastnych omyloch a ludia su nepoucitelny,su to tazko zarobene peniaze a ked niekomu povies co zazivas v rodine tak ti neveri,mysli si ze mu nedoprajes pohodovu pracu.Kazda si mysli ze tam len sedime,citame,ale ja som fungovala od rana do vecera s 2h volna,pri dvoch ludoch agresia,sex.obtazovanie a na 3turnusoch,stavanie v noci bolo normalne.Tak tym co chcu vediet povedz ze je to praca ako na plantazi,tazka a nezaplatena ale na slovensku nemame ani taku a peniaze treba.pa
Napiste ako ste dopadli?Ja som mala ist ale som sa rozhodla zostat radsej lebo odvody z toho este platit si sama??..a zase len dam za registraciu a z toho nevyzijem…
ešte si to aj vyrátate,potom poplatíte a čakáte a nariekate.
treba ist na pohovor priamo do rakuska,alebo tu na slovensku maju nejake pobocky?(sprostredkovatelky)
i napriek reakciam bab ktore tu reaguju nie prilis poz.comu nerozumiem ved to mame kazda tazke drzim palce nech sa ti zadari neviem preco niekto nepochopi ze nie kazdy je odkazany zobrat pracu za kazd.podmienok.toto je stranka pre nas op.tak tu moze pracu hladat niekto i rok mne tu skorej vadia neg.reakcie ktor.si nikto nepomoze.vsetko dobre.
cau lepsie je ist do Rakuska na pohovor lebo na Slovensku pytaju nenormalne peniaze a este ked potrebujes s dacim pomoc tak sa vykaslu na teba. ja mam taku skusenost.
no ja mam skusenost lepsiu bez ag.uz som na druhom mieste na tom prvom som bola 5rokov a platila som znamej 150e jednorazovo.ag.platis rocne a ked pacient zomrie nemas v zmluve dokedy ti daju novu rod.a popl.nevratia vedia tu baby povedat o tom ako dlho cakaju na novu rodinu
Práve pozerám na to tlačivo…ja by som tam napísala len svoje iniciále, asi číslo živnosti, zakrižikovala by som ruhend gemeldet daj datum odkedy´, svoj podpis a poslala by som to agenture.
Tieto vsetky organizacie mözete oslovit priamo, nie sa spoliehat na nase agentury,
mnohe nase slovenske agentury spolupracuju s tymito 4 organizaciami, co som tu uviedla a potom si z toho urobia bisnis, cize este od Vas dostanu poplatok.
Keby ste obisli nase agentury a spolupracovali p r i a m o s rakuskou stranou, teda priamo S Caritas, Diakonie, Volkshilfe, ´Österreichisches Rotes Kreuz,
nemusite platit nasim agenturam.
Chce to len vediet tak po nemecky, ze sa telefonicky alebo mailom dohovotite.
Vsetky 4 organizacie maju este aj v kazdej spolkovej krajine teda vo Voralbrgu, Kärnten, Oberösterreichu, Burgenlande, Salzburgerland, Niederösterreichu, Tirolsku, Steiermarku svoje filialky, takze moznosti je vela, len treba telefonovat, mailovat.