začínajuce op-dievčatá, nemčinu mozete mať akokolvek dobru, ked spustia tým svojim dialektom, ani boh im nerozumie…
Ja som im tiez zaplatila reg. poplatok este v roku 2009 ( oktober ) a nic. Volam tam a vyhovaraju sa. Hlavne, ze maju inzetaty vsade a praca ziadna ved kolko zarobia iba na tych poplatkoch. A baby niektore nemôzu cakat takze nemaju na vyber a hlasia sa inde.
ak ´vies dobre po nemecky, rozumies po kratkom case aj dialektu,
dokonca ´nim zacnes aj hovorit
tak
má na to,ten sa rýchlo naučí ,kto nie
niet pomoci…
nie je to pravda napriklad charitas berie 216 eur
Bola som milo prekvapena,30eura za registraciu,a ostatne až ked nastupite na zmluvu,a vycestujete Agenturoe je p.Kubikova zo Zvolena a spolupracuje s rak.agenturou 24PFLEGE.com
THOMAS A EDISON str.2 EISENSTADT
nastup cca april,2010
to som nevedela, ale vzdy menej ako niektore nase slov.agent.
ta dobre že ty si ju vedela perfektne
dobry veceraj ja som mala ist dnes do Sabinova ,ake to tam bolo akym sposobom skusali nemčinu,ja mam iba zaklady.
to je majiteľ agentúry, ktorá zamestnáva aj Slovenky - ale takto ponúka Rumunky - 3 mesiace v kuse, jedna cesta a poistné - robia oficiálne, rodina dostáva na ne podporu
moze mi niekto vysvetlit ohladne odvodov a zivnosti ked mam na slovensku zivnost, inu ako opatr. a platim odvody a nezrusim ju, potom si vybavim zivnost ako opatr. v rakusku musim platit odvody, aj v rakusku? Alebo sA platia odvody len v jednej krajine nezavisle na tom , kde bola vybavena prva zivnost. Dakujem
dalej Vam uz povedia, co a ako
Ahojte mohli by ste mi sem prosim niekto napisat priamo link kde by som si vedela pozriet formular pre honorarnote? dakujem
zeny drzte mi palce idem pozriet do izby ci mi babka zije. Rodina nechce aby som ich budila ked zomrie v noci, co tu budem ja do rana robit z mrtvolou
pojdeš do svojej izby
BRRRR!!!nestraz tym tu teraz vecer:-)Ja by som odisla k susedom spat…
Bola niektora na ten pohovor v Sabinove?Aky pocit mate z toho?Praca v nedohladne?Bolo dost opatrovateliek?
neboj,zvykneš si,aj to patrí k životu a pre starkých je to už vykúpenie,zapáľ sviečku za všetkých mrtvych,neboj zvládneš to
Zije?Vezmi ruzenec a modli sa do rana…