babenky, ak mate skusenosti s nejakou agenturou v bb, zv alebo zh poradte. Vdaka.
Ak budes pracovat dlhsie ako 2 mesiace potrebujes rakusky…
Marika uz mas Honorarnote alebo stale potrebujes?
ma to celkom zaujalo, lebo takto vyhodím za 1GB 20 euro, ked si dám dobiť kredit, no a pri 5 eurovom poplatku mesačne mám takisto 1GB. ja mám účet v at. ale potrebujem sa poradiť s niekým, kto to už má.
Ahoj Lenka, ja neviem , ci som pomohla, ako mozes citat nizsie, hned to jedna skomentovala v neg. slova zmysle, ale ja poznam dve kamaratky, co sli cez Connekt a su spokojne, takze tazko radit. Druha cez p. Fabianovu mala pracu do tyzdna, takze to je tazke, asi treba aj stastie. Ja nie som cez agenturu a je mi luto tych , co platia kazdy rok, lebo je to protizakonne, ale uzatvoria s agenturou zmluvu na rok a potom na dalsi a dalsi a tak dalej. vela stastia.
Ahoj Elena, chcem sa spýtať na tú ag.Alses,
na ich stránke je, že berú poplatok 330 Eur za obdobie 6 mesiacov, ak neumrie pacient a čo potom? potom zase 330 Eur? to je za rok 660
Eur!A koľko dávajú na deň?
ďakujem vopred za odpoveď
ahojte, ja pouzivam internet A1 s viazanostou na 2 roky… 1. rok platim mesacne 10 eur. a mam tam 10 GB co je vynikajuce a po roku budem platit 20 eur. mesacne tiez tak isto za 20 eur… ale treba si zistit akcie, ake su momentalne… ja som bola konkretne na poste.
tam mi vsetko vysvetlili…aj co sa mi oplati…a co nie… a nosimm si so sebou vlastny notebook…
Zdravím vás kolegyně. Náhodou jsem se dostala tady do vašeho fóra a můžu vám říct, že jsem z vás docela zklamaná. Já jsem Češka, pracuji taky v Rakousku jako opatrovatelka a vždycky jsem si myslela, že držíte spolu pohromadě-protože tady jste všechny na jedný lodi. Proto jsem se nikdy ani mezi vás nijak netlačila. Znám tu 2 Slovenky a máme spolu velice kamarádský vztah, ale vy mezi sebou tady jen soupeříte. Přeji vám, i když to tady není vždycky lehké, buďte k sobě slušné a stěstí si vás najde. Ahoj Hanka
Dobrý den vedeli by ste mi prosim Vas poradit nejaku serioznu agenturu…mozem ist do zahranicia hned dakujem s pozdravom bdzochova budem vam velmi vdacna ked sa mi ozvete ak mate kontakt na nejaku agenturu
Dobry den.chcela by som poprosit pani Wilmu par informacii ohladom marodky.Kolko sa plati mesacne?Narok je po polroku? Kolko vychadza marodka cca.? Zivnost sa musi dalej platit? dakujem
Ahoj Slavka,
narok na marodku vznika po pol roku platenia. Ak mas toto pripoistenie pre pripad choroby, tam to bolo rozpisane. V tlacivach co si dostala si najdi tabulku, kde mas napisane podrobne, kolko sa plati pri ktorých platbách, lebo su tri stupne moznosti platenia. Teraz ti to presne nenapisem, lebo to nemam po ruke. Prve tri dni sa neplati. Ak si v nemocnici, plati sa este + 10 Euro, inak je to nieco pri najnizsej platbe cez 10 EUr. Marodku treba odoslat do 7 dni a potom ak trva aj po 14 dnoch, tak kazdých 14 dni poslat oznamenie. To si mala tiež predtlacene z SVA alebo sa da stiahnut z netu. Ale uz sa tu o tom pisalo , musis hladat niekde nizsie. W.
Slavka, este k tej zivnosti. Neviem ti napisat spravny postup, ja som opatrovatelka ako ty. Ale ak sa mylim, nech ma niekto opravi. SVA podla mna sa platit musi , alebo ukoncit zivnost v AT a prihlasit sa na SK. Základné poistenie je niečo celkom iné ako poistenie pre prípad choroby. Základné poistenie je povinné a pre pripad choroby dobrovolne.
Dakujem pekne Wilma.
Ahojte, som “nováčik” z radu opatrovateliek- bola som ešte len tretíkrát v Rakúsku. Hrabem sa tu trocha a som rada, že som na vás naďabila. Práve som hľadala info ku karte Yesss, nakoľko som si tam zakúpila kvôli internetu štart. balík. V nootboku používať program Vista, ale nechápem prečo, nešlo mi nainštalovať a spustiť internet. Viete mi poradiť? V balíčku bola sim karta s pin kodom, ale akokoľvek som to skúšala, nič mi nenabehovalo…nič sa samo neinštalovalo. Pritom Yesss akceptuje Vista program, ako je to uvedené na balíčku. Neviete mi niekto prosím poradiť? Mám totiž smolu s tým, že ešte neviem super komunikovať nemecky, takže neviem, ako by dopadla reklamácia-prípadne keby som tam chcela niekoho požiadať o pomoc. Rodina “mojej babky” mi s tým žiaľ nevie pomôcť. Vďaka
Čaute dievčatá! Ja idem v pondelok prvýkrát…som z toho trocha mimo ešte ale som sa chcela s vami podeliť Dúfam, že to zvládnem najmä s nemčinou lebo mám ísť po tetušku do nemocnice s jej dcérou a som prvá v rodine…ako ste to zvládali vy prvýkrát? Nejaké skúsenosti…
Ahoj Daniela, len nieco zle robis, ja mam Vistu a tento yesss mam rok a som maximalne spokojna, lebo sa vzdy zavesi na najsilnejsi sygnal v okoli. Ked som mala A1 nemala som tu OK prijem, dost casto vypadaval. Tento modem sa nainstaluje automaticky. Pýta od teba pin - zadas potom kliknes na Verbinden, pockas az mas na liste v pravo dole modro blik. obrazovky a kliknes na ikonu internetu - prehliadaca, predpokladam, ze mas Explor. Skus si to este raz nastudovat. Mam kamosku, ktora je technicky antitalent , zvladla to, len prvy krat si myslela, ze to dokaze aj bez popisu prace :-). Este jeden problem, co mozes mat skus si ci mas spravne nastavenu klavesnicu, ked zadavas pin.W. Ak si v AT skus mi napisat na mail,
ahoj prave dnes som bola vo Zvolene v ag.Sant Katarina,zdali sa mi korektní,kamoška je cez nich mala pracu do týždňa,nám povedali že máme prácu zhruba do 2 týždnov,vraj maju veľa ponuk.Nepoznáš ich?
ahoj baby…som tu uplny novacik…mam ukonceny kurz opatrovatelky a v pondelok koncim kurz nemciny pre osetrovatelky…mam kopu agentur ale vsade chcu velke prachy do predu.Touto cestou vas chcem poprosit ci neviete o neakej rodine co potrebuje opatrovatelku,alebo mi pomoct inou cestou…tato stranka je super…dufam ze vam coskoro napisem aj ja svoje prve zazitky…tak ak by sa niekto nasiel co mi moze dako pomoct tak vopred dakujem…rada s kazdym popisem…
Zuzana z rk?
cez ktoru agenturu si si vybavila