Prečo všetkých hádžeš do jedného vreca nevieš nič o osobe a aky je ,myslíš si že si ok aj ty raz budeš dôchodkyňa .Podla tvojích reči si velmi arogantná.
Zdravím, len aby sme Vás vyviedli z omylu. Naša agentúra vybavuje rodiny minimálne za 48 € a viac, čiže opatrovateľky do 55 €/deň, zdravotné sestry od 55 €. Je pravda že odvádza sa 9%, ale v tom máte kompletné poradenstvo, služby a v prípade straty rodiny Vám v krátkej dobe ponúkneme novú rodinu.
podla toho, do ktoreho Bezirku ides… ak do 4.alebo 5. tak to je vsetko na jednej kope-Wiednerhauptstrasse,ale nie v jednej budove.Ale vybavit zivnost je uplna hracka, naozaj!!!
Poprosila by som poradiť, ako sa dá telefonovať z AT výhodne (nemyslím webkameru)?
Je dostať nejakú kartu? Ďakujem.
Ahoj, ja mam internet od telering, je to taky USB kluc, na ktory si vlastne len dobíjaš kredit. Surfujem vkuse, a ked si kupim stale 10€ kredit, tak po 2 týždnoch mi stale este neake to euro zostane. Je to bez zmluvy, bez viazanosti, presurfujes len to, co si dobijes. Vola sa to OHNE FIXKOSTEN SURFEN WILL I! Kupis to v telering predajni.
ahojte …moze mi niekto co najskor odpovedat?ak pracujem od septembra min roku ba zivnost.potrebujem pri slovenskom danovom priznani uviest aj ze co som robila od januara do septembra??pride mi to divne…mam to od jedneho slovenskeho zivnostnika.som uz chora z tych rozporuplnych reci okolo toho…
asi take prispevky ako ty pises
Veľmi pekne dakujem som trošičku mudrejšia prajempekný den
Ahojte opatrovatelky,neviete nahodou niektora čo je s rodinnými prídavkami pre opatrovatelky v Rakúsku?Vraj sú pozastavené od januára 2010 pre všetky opatrovatelky.Vraj ich budeme dostávať všetky iba raz ročne.Ak niekto niečo viete,ďakujem za informáciu.Denisa
Ja som včera volala na Finanz AMT pretoze už je polovica marca a peniažky nikde a pani že je veľa žiadostí a vybavuju postupne podľa abecedy pa
slusny prispevok.
Diky Marika,ale nevieš náhodou aj to či sú naozaj pozastavené?
co?Komu to patri?
Ahojte, dievčatá! neviete mi náhodou niektorá poradit, ako si zaobstarám internet v nemecku? je to tam podobné ako v rakúsku? Dakujem za pomoc.
Dievcence, mate skusenosti s rak. agent. Care-ring?telefon.mam dohovoreny osobny pohovor.Ak som vsetko spravne pochopila, javia sa ako seriozna sprostred.agentura. Ale Vase osobne skusenosti si rada precitam. Dakujem
Ahojte dievcata.Boli ste niektora vcera na pohovore u pani Kubikovej?
pozri spatne myslim ze tam bol nejaky zadrhel.
áno, do daňového priznania patrí aj tvoje predchádzajuce zamestnanie
Umrela ti uz starka?zije este?
rodiny su fakt divne, ja mam kamaratku, ktorej zomrej pacient, ale dcera s muzom uz mali zaplatenu dovolenku - dva tyzdne, tak ho proste nechali v marnici a pochovali ho po navrate, proste sila