Opatrovateľky v Rakúsku

Prepáčt, aký široký pojem. Aj u nás máme živnostenský zákon. Neviem, či niekto kto má dobré nemecké znalosti ho už čítal. Ak áno vie mi niekto poradiť? Ďakujem

Napisala som ti na mail co mas pri mene,precitaj si,tiez hladam info o tom panovi

no na celý rok 300eur nie???

tu baby nevychvaľuju ag.to si tu same ag.pisu povedzme som eva a som spokojna v Arios a pod.to uz kazda vieme…

lacnejšich a lepsích no tak porad teda…

zobud sa moja prebehni si i starsie prispevky ohladne opatrovateliek aby si bola v obraze.

cau ja som v 2.bez. mam to k tebe asi daleko ale som pri olymp.stadione ak vies kde to je

pre Tatianu
sorry,moja neg.skusenosť to bola. Myslím si,že je v začiatkoch lepšie ísť cez agenturu,tá ti dá inú rodinu, a tá ti trebars sadne,ale len taky dohadzovač vezme od teba poplatok,často vysoky ale potom sa už o teba nestará.Agentúra si to nedovolí.Ja som tak vystriedala 3 rodiny v začiatkoch

Aj ja to chcem skúsiť, tak sa spojme, ale žiaľ skúsenosti s tým nemám 0905980638

je prosím Vás niekto cez agenturu Ande, môže napísať skusenosti? Opatrnosti nikdy nie je dosť. Ďakujem :slight_smile:

Ahojte.Ja tiez pracujem 8 rokov ako opatrovatelka.Nemcina je velmi dolezita,preto teraz ked som 2 tyzdne doma doucam nemcinu opatrovatelky alebo tie,ktore zacinaju.Som z Presova,takze keby ste mali zaujem zavolaje a dohodneme sa.Doucam len individualne - hod./5eur

keď už tam budeš v tom Hilswerku,snaž sa dostať k pani Lilian Stelbaum,ona je celkom fajn,ta druhá,chudá,tmavá je filcka prešibaná naschval kladie otázky tak aby si nerozumela,Lily má tel.06767559399,ja som si overila tel či tam je,nebola počkáš na ňu von,dobre sa op na spôsob vyplácania,to bol ten zádrhel čo tu niekto spomínal

Kde sidli ta ag.

viac,ako 300-rok

jani, danove priznanie robis od kedy mas zivnost. mne to robi uctovnicka a tiez zohladnuje mesiace od kedy je vystavena zivnost, to pred tym ju nezaujima, pretoze nemas ziadnu prac. zmluvu a ak mas, ze si odchadzala zo slovenska hned na zivnost-skoc sa informovat na danove, alebo nejakej uctovnicky, budes mat presne informacie a pokoj na dusi.

vsetky informacie su v tomto FORE,nebudte pohodlne a precitajte si to.

fyzicke osoby,pravnicke…toho je velmi vela.

sa tu tým nevychvaľuj ak nechceš aby ťa niekto naháňal za nedovolené podnikanie na Slovensku - to by si si musela na pokutu pekne dlho “vyučovať” - je to dokonca viazaná živnosť a ak nespĺňaš požiadavky vzdelania tak ak chceš oficiálne, dokladovanie 10 ročného legálneho pobytu v krajine, kde je nemčina úradný jazyk.

Pracujem v Rakúsku na pracujem na živnosť,chcela by som sa spýtať,či má niekto skúsenosti s podávaním daňového priznania v Rakúsku?

ale presne si trafena.