Opatrovateľky v Rakúsku

ked chces zarabat tak nie na cierno kazda platime dane inak je to cernota…alebo ked chces pomoct tak bez 5e/h vramci charity.a nebud si ista ze i ked ti niektora zaplati načierno cakaj ze sa najde dobra dusa ktora to oznami.

dalsia blbina,aj tebe by sa zislo zopar lekcii,ty by si asi bola prva taka dobra dusa,ked ta to aj napadne,ked si niekto chce trochu pomoct a tym aj ostatnym,ci ty zadara robis???

3oo eur na polroka

nerobim zadarmo ale ani na cierno a nemcinu som si robila na 3kurzoch od ktorych mam certif. a tie mi pomohli v rodine kde ma zobrali.a okrem toho sa stale priebezne ucim nem.jazyk je dost vybornych knih v predaji i pre samoukov.

ta agentúra Ande s.r.o. sídli že vraj v Michalovciach

Ak bude to iste este sa mi neozvali tak kontakt dam…

Ahojte ,chcem sa opýtať ,keď robím opatrovateľku na živnosť, v prípade maródky: je potrebné mať odpracované 6 mesiacov, resp. teda aj po toto obdobie aj zaplatené odvody. Mňa zaujíma situácia: mám za sebou 3 mesiace a teraz mám živnosť prerušenú. Keby som si teraz otvorila živnosť, zaplatila odvody za obdobie počas ,ktorej by som mala otvorenú živnosť, AKO TO JE ? Aby som mala nárok na maródku : 1. zarátavá sa obdobie len to, počas ktorého súvisle 6 mesiacov sú platené odvody ALEBO 2. sa ráta obdobie súčtom ,t.j. obdobie pred prerušením živnosti
+obdobie po obnovení živnosti ? Ako to vlastne a presne je ? Vie nejaká zlatá duša mi na to presne odpovedať? Určite to bude zaujímavé aj pre iné ženy. Vopred ďakujem za odpoveď.

Dobrý den mam dotaz poznate prosím tuto ag v Rkusku Gabriela Chrenkova
GEMEINSAM DURCH DEN ALLTAG
gemeinnützige GmbH
aka provizia sa u nich plati,je to dobra ag, prosim info, dakujem.

musis mat pripoistenie inak nemas narok

Áno ,o tom pripoistení viem. Ďakujem za odpoveď.Ale chcela by som vedieť aj všetko ohľadom období, ako to je.

no ktorá z nás je trafená o tom si úsudok urobí každý sám - isté je, že namiesto argumentov používaš zbrane slabochov

Moja zlatá. Dnes a bezplatnú agentúru? No tak to si sa kopla poriadne. Ja sa nevysmievam, ja len ti chcem otvoriť oči. Treba vynaložiť veľmi veľa úsilia, aby si našla flek, ktorý by ti vyhovoval. Byrokracia, byrokracia a byrokracia. Potom peniaze, peniaze a peniaze. Potom skúšky z nemčiny, potom ideš na opravné, lebo nedokážeš rýchlo odpovedať.A potom čakanie, čakanie a čakanie. Je to cesta v “Ružovej záhrade”. A nakoniec skončíš na úrade práce, lebo stratíš nervy a prídeš o kopec peňazí.

Dobrý deň! tiež sa rada pripojím k opatrovateľkám, ktoré hľadajú informácie. Chcela by som vedieť ako to funguje, ked by som náhodou zostala na pn? neviem vôbec aké práva vlastne máme.
Pekný večer

No moja nerobis zadarmo ani kurz nebol zadarmo,ani tie knihy neboli zadarmo,tak preco by mal niekto doucit nemcinu zadarmo?Len na ten certifikat sa ti kazdy vybodne z vysoka.Pretoze podstatne je,ze ty vies nemecky,ale aj ta druha bez certif.tak aky rozdiel?Jedine key si mala v hlave,tak tiez vyuzijees znalost jazyka a niekoho doucis a privyrobis si.No asi nie si natolko zdatna,tak preto tie jedy.A kolko ze si uz tych dani odviedla v AT ked sa nimi tak ohanas?No zavistliva si az to v zadku picha a keby si mohla,tak ju oznamis ty prva.Ty nie si dlho v AT ze,to vidno.1 1/2roka v AT a aka si ty ale premudrela.A v ktorej charite posobis ty?Alebo jej mas len plnu hubu?

Zdravim vas, spolubojovnicky. Chcela by som sa vas spytat, ci si vediete v rodine akysi rozvrh prac, kedy co robite s pacientom.
A tiez mam problem s tym, ze som vlastne Personenbetreuung, nemam teda povolene na ziadne medicinske ukony, ani podavanie liekov, polohovanie pacienta na vozik a do zmluvy mi to jednoducho pripisali. Prerobit zmluvu a robit to i bez zmluvy?
Zelam vam len dobrych pacientov a vela zdravia.

Kubikova berie za sprostredkovanie 150,-€ , rakusky partner 250,-€ na pol roka , rodinu mate do tyzdna a cestu vam preplacaju 2xpo50,-€, ak je to dalej 2xpo 70,-€ ak si myslite milé dámy, ze je to drahé , tak sa o nu nezaujímajte.Robte si svoju robotu poriadne . Registracny poplatok nie je 30,-€. je to poplatok za skusky z nemciny a aj z teorie z opatrovatelstva. Bola som v Sabinove na pohovore a mozem hodnotit jej pristup k opatrovatelkam na vysokej úrovni. Vie co vam ponuka. Kto nevedel po nemecky, od tej nepýtala ziaden poplatok. Keby bola taká ako o nej písete vy múdre opatrovatelky, tak by sa netrepala do Sabinova a zinkasovala by si od kazdej euriky a mozno aj na cestu. Kto tu len rozprava a negatívne hodnotí, je len ten, co je neschopný a zývidí. K tomuto len tolko.

Mozes lutovat, bolo to seriozne. Doporucujem.

Ahoj prosím aké pripoistenie potrebuješ mať aby som mohla byť PN

išla som cez AT agenturu ale pomohla mi známa práve kôli jazyku…a pre janulku…nemam šajnu kde je olym.štadion a je to fakt dosť daleko asi…sama sa ešte len orientujem…

Dobre rano, neviete niekto, ak mam pozastavenu zivnost, existuje na jej znovuotvorenie formular, ktory mam vyplnit alebo staci ist na Bezirkhauptmannschaft a poziadat o znovuotvorenie?
Je niektora z opatrovateliek v Bludenz???
Dakujem…