napíšeš mi prosím kontakt na ag.ARIOS? ak si spokojná, skúsim zavolať.ďakujem
Prosím Ťa, napíš mi adresu prípadne kontakt na agentúru, ktorá takto vychádza v ústrety aj ženám so slabšou nemčinou. Moja adresa: j.g.313@azet.sk
Veľmi pekne ďakujem
prosim daj mi kontakt na agenturu ked môžeš môj email di_dee@azet.sk dakujem zatial drž sa
potrebujes pripoistenie Zusatsversicherung, je to okolo 45 E za 3 mesiace, od zacatia zmluvy je tam vsak 6 mesacna cakacia doba, az po 6 mes.mas narok na PN!pri podpise zmluvy dostanes aj formulare na vypisanie PN.
Ahojte, potrebujem kompletnú info ohľadom maródky z AT. Živnosť mám od decembra, teraz od 15.februára je pozastavená. Viem, že potrebujem zaplatiť pripoistenie - avšak chcem ešte len a chcem vedieť či sa dá spätne od decembra + potrebujem vedieť či sa ráta čas zaplatených odvodov súčtom ,t.j. odvody od začiatku živnosti po pozastavenie + odvody za čas od obnovenia živnosti. Potrebujem vedieť presne ako to je. Buďte, prosím, milé a napíšte niektorá ako to skutočne je. Vopred vám ďakujem.
upresnenie: myslím to tak : ako sa ráta čas ,aby som mala nárok na maródku z AT.
cez aku agenturu si?polohovanie paccienta na vozik a kto to robi ?nerozumiem byvaš s rodinou?medicinske ukony ak nie si zdravotna sestra nemôžeš robit .
Ahoj dievčatá,až ste tu niektorá vo Viedni 22.v Asperne.ozvite sa,dík
kazdy si usudok spravi sam,som v A 4roky dorovnanie ti pride po 3rokoch ked si teraz dobrovolne nedala DP
však ten posledný link, čo ponúkaš-Peter Prekop to je agentúra ATENA
a všetci sa na ATENU sťažujú
fuha,uz som zistila,ake su tvoje vedomosti,co ma vobec neprekvapilo…trapka.
Ved to pouzila ako priklad…
V Bisambergu som robila v jednej švihnutej rodine a nikdy viac. Najprv som si pomyslela, či aj ty tam netrpíš, ale potom som zistila, že opatruješ deda, ja som tam bola pri babe, takže nie si v tej rodine chvalabohu.
Vyplatili mi aj neodrobený mesiac, ide o to, že som mala živnosť aj naďalej v tom mesiaci, kým som hľadala novú rodinu a aj odvody som za ten mesiac zaplatila, tak mi priznali aj prídavky, hoci som celý mesiac nerobila a bola doma na SK.
Povinné poistenie aj pripoistenie končí dňom prerušenia živnosti. Pri jej obnovení treba znovu podať prihlášku na pripoistenie. Pri prvej prihláške, ak je podaná do 4 týždňov od získania živnosti,je možné požiadať o začatie platnosti pripoistenia s platnosťou ako povinné poistenie, pri neskoršom podaní začína poistenie prvým dňom mesiaca, nasledujúceho po podaní prihlášky. Poistné doby pri prerušení sa nesčítavajú. Spätne by bolo možné len ako som uviedla do 1 mesiaca odo dňa v decembri odkedy máte živnosť.
Ahojte kolegyne a kolegovia.Opatruje tu niekto v okolí Mnichova?Prajem všetkým pekný deň a menej hádok.Pisti
je dobre ze mas dobru naladu a mas pozitivne myslenie aj ked tu v Grazi dnes pada sneh aj ja mam dobru naladu aj ked moj zivot nieje vesely… a v Mnichove svieti slniecko???
Dobry den len nedavno som sa dozvedela o tejto stranke…potrebovala by osm informaciu ako to je s materskou?robim tu uz rok …dakujem
si ma prekvapila, ze je to Atena, asi uz uvadzaju ine priezviska, napr. ako Ajudu zastupuje Jakubeczy, t.j. Anjeli starsich, dufam ze som to teraz nepoplietla a niekoho neurazila