Opatrovateľky v Rakúsku

prekvapilo,nove krycie mena maju,ja mam robotu,len som bola zvedava,co to je za ponuku.Su to spiny.

musis polohovat,prekladat,aj mu dat lieky,ak si tam sama.Musis si to dat potvrdit od lekara do opatrovat. knihy,ktoru dostanes,ak si cez ag.Ja to robim iba za tychto podmienok,musi byt aj seriozna rodina.Ak sa mi cosi na rodine nevidi,nerobim to a radsej rodinu vymenim.Nikdy nevies, co z koho vystane.

Ahoj Pistik.Aj v Mníchove máme už 3 dni zlé počasie,aj keď od stredy by to malo byť lepšie,tak dúfajme.Hovoríš,že tvoj život nie je veselý, myslíš tým osobný život, ale všetko sa dá zmeniť k lepšiemu, ale záleží to hlavne od nás…Pozdravujem všetkých v Graci.

Ahoj, prišlo mi rozhodnutie, že mi doplácajú za minulý rok rod. prid. v At.V agentúre mi tvrdia, že mi to príde na účet , v rozhodnutí mám pocit, že píšu poštou. Nevie niekto poradiť, ako je to. Na účet mi nič neprišlo. Srdečná vďaka.

výstižné!

No ked ti to nepride na ucet,co by malo prist hned po obdrzani toho vyrozumenia,tak ti pride oznamenie,ze mas na poste peniaze a pojdes si ich vybrat.Neboj urcite ich mat budes.

Vďaka,niekedy nevie človek, či má veriť agentúre.Pekný deň.Ja dnes cestujem do AT, mám z toho čudný pocit.Pa.

ahojte.Robi niekto v Grazi,rada by som sa stretla vo volnom case,teraz som doma, idem 24.3 . cinknite mi na c.0908 507 026

Za aký čas príde formulár e-106. Ja som ho žiadala už druhý-krát a stále nechodí,sú to 2 mesiace. Môže byť problém s vydaním tohto formulára? Za odpoveď ďakujem.

ja som čakala 5 mesiacov!!!

ale ja som si ho stiahla z I netu, vypisala a nechala v agenture…a cakala 2 mesiace

A treba o formulár opäť žiadať alebo už mám teraz len čakať? A čo s zdvojeným platením zdravotného poistenia?

Ak to nie je tajomstvo napíšte prosím Vy skúsenejšie, spoľahlivé agentúry u nás alebo v At, ktorým sa dá veriť?
Prípadne ako si Vy ostatné skúsené hľadáte prácu v AT? Ďakujem.

Dobrý den,zdravím Vás!Chcela by som sa poinformovat ohladom práce v rakúsku dúfam že ešte je to možnéé:)ukončila som strednú zdravotnícku školu, skúsenosti v tejto sfere mam, síce nie dlhoročne pracovala som aj v rakusku vo Feldkirchu len je to strašne daleko a nastali problémy s sprostredkovatelkou zachovala sa uplne neseriozne!Ktorééé oblasti máte nastarosti?Je možne aj Vieeden?Bola by som rada a potešilo by ma keby ste sa mi ozvala na hore uvedenom maily vopred dakujem s Pozdravom Klaudia pekný den:)

si ho z internetu kde su rakuske tlaciva pre opatrovatelky a mate to bez cakania.

oni berú 250 e polročne a plat je 55 - 58 podľa stavu pacienta, platia aj odvody k tomu, ale dopravu hradia a zabezpečujú tuším len z BA na miesto práce

spolahliva ST ELISABETH

od jesene minuleho roku.
Obrat sa na agentury, co sprtostredkuvaju pracu opatrovatelkam.

Prosím Vás napíšte my adresu ,aby som si vybavila rodinne pridavky na deti v Grazi!
Dakujem
Adresu odoslite na e-mail:janQa177@azet.sk

Ahoj nevieš prosim ta aka je to ag, či su vierohodny,a aka je s nimi spolupráca, dakujem.