Darina Mikulova robi nabor pre rak.agent.Antonius maju aj stranku na nete beru prvy rok 500 eur dalši rok 300 maju rodiny
Ahojte.Ak to niekomu pomôže, tak poskytnem jednu informáciu.Pracujem pod jednou brat.ag. a pracuje tam aj niekoľko mojich známych vrátane mojej sestry.Najbližší termín pohovorov majú mať 23.3., len sa tam treba dopredu tel.dohovoriť.Majú aj vlastnú stránku, kde nájdeš všetko potrebné www.aiw.sk .Nechcem sa ďalej tu rozpisovať o tejto agentúre,lebo rivalita tu nepozná hranice a všetci máme rôzne skúsenosti.Bližšie inf.a skúsenosti môžem dať na mojej e-mailovej adrese pisti¢rum.cz.Prosím len seriózne.Na blbosti neodpovedám.Prajem všetkým opatrovateľkám a opatrovateľom či už doma alebo v práci pohodový a bezstresový deň.S pozdravom.Pista
Neopatrujes nahodou 100 ročného deda? A mas nástup vo štvrtok?
ja uz mam dospele deti, a som vonku, ale ked vidim, alebo pocujem, ako sa my obycajne zeny musime pretlkat zivotom, mnohokrat je mi do placu. Smutne, ked mama musi odist od deti.
Niekedy to nezvladame,osud si s nami zahrava, sme nervozne, ale niet sa co cudovat, mnohokrat doma zostava nezamestnany manzel, bezradne deti.
Ako sa do ta prekonat? Asi s laskou a srdcom.
Pekne Ste to napisali, kazda jedna, vidno, ze sme prave Slovenky s dobrotivym srdcom.
AiW je znama agentura este z doby pred legalizaciou nasej opatrov.cinnosti.
Urcite je to dobra solidna agentura, ktora si nepokazi svoje dobre meno nekorektnymi metodami.
ako je to s vybavením živnosti- okrem poplatku musím s nimi uzavrieť dohodu a na ako dlho,nie je problém od nich odísť ak nemam možnosť ísť do Rakuska a sama si vybaviť živnosť kvoli jazykovej bariere?..?..???Anna
kde je ten pohovor 23.3. ako platia maš živnosť,ake su podmienky…
Ahojte kolegyne chcem sa opytat co je napravde ze musime doplacat po 2 r nedoplatka za to ze treti rok sa plati poistenie uz qudral 714 a nie 423 a vlastne to musime doplacat za tie 2 roky do tych 714
narozumiem ani slovo, daj si do vyhladavaca co vlastne chces najst a citaj
Ahoj, mamina mi prave pisala, ci neviem zohnat info o tom, ze po 3 rokoch musia opatrovatelky vracat 3000 eur do WKO…za kazde info som vdacna!
je to 60 eur plus 10 odvod Wieden a okolie je platene slabsie 50-52 eur
dobrý večer, chcela by som sa informovať o povinnostiach živnostníčky pracujúcej druhý rok v rakúsku. Je potrebné podať daňové priznanie taktiež v Rakúsku??? ďakujem za odpovede. Janka
V rakusku musis podat len vtedy, ked mas čisty prijem viac ako 11000€ alebo ked ta finacny urad vyzve. Slobodne mamicky alebo rozvedene si ho podavaju kvôli danovemu bonusu ale nie je 100% iste ze ho dostanu kedze neplatia dan takze neviem povedat ci to je pravda.
ďakujem za rýchlu odpoveď. mám ešte jednu otázku čo sa týka poberania dôchodku z rakúska. približne v akej výške a po koľkých rokoch dostanem dôchodok.
Ze vraj 5 rokov to som raz vycitala z diskusie
Prosím. Vie niekto niečo bližšie o Heil pflege?
Sú seriózni?
Dakujem. Napíšte mi prosím na e-mail:
j.g.313@azet.sk
Ahojte
dostala som ponuku k manzel.paru ale obaja su demantni,maju plienky.potrebovala by som radu od niekoho kto uz mal takyto stav ako sa to da zvladnut.Vzdy som mala manzelsky par ale jeden bol zdravy.Ci je vobac sanca zvladnut to bez toho aby som neublizila svojmu dusevnemu stavu.Dakujem
ahoj,no to je dosť ťažké,poradiť Ti,to musíš sama vedieť aká si odolná voči demencii,ja mám teraz jednu dementnú babku a mám dosť,ale veľakrát je dementnejšia celá jej rodina ako ona,dúfamže aspoň finančne by Ti to ocenili,pekný deň
Jasne Ti tam napisal link na agenturu, kde mas vsetko napísané tak si to pozri.
Vies financne by to bolo za 85eur v hrubom k tomu 3macky a dva psy ale ide presne o to ze vzdy som mal dementneho pacienta a potrboval ma celu tak si to neviem dost dobre predstavi preto hladam niekoho kto uz v takej situacii bol.
dakujem a prajem pekny den