preco odpovede na otazky suvisiace s danami necerpate z menovanej temy na to,to fore,kde je vsetko detailne popisane.Uzasna nevsimavost.
To nie je pre WKO.To sa tyka SVA,ale to zalezi vsetko, aky prijem mama mala.Tie, ktore podavaju danove priznanie v rakusku uz platia aj zvysene odvody do SVA a tych sa to nebude tykat.Po troch rokoch sa uvidi ako to bude.Povrava sa,ze sa bude doplacat.Ved aj odvody po troch rokoch sa budu uz platit zvysene.Nech setri a ked ich nebude potrebovat tak aspon pojde na peknu dovolenku.Urcite si ju zasluzi.
vazna jazykova bariera
A co portal staznosti SME?To nie su podla teba nekorektne metody?Meno uz davno pokazene a riadne!
ciastka este nie je urcena,ale bude sa platit, urcite.Treba si podat danove priznanie, kazy, opakujem kazdy, lebo od tejto sumy sa bude po 3 rokoch vypocitavat kolko si bude opatrovatelka priplacat do socialneho a dochodkoveho fondu a ten rozdiel bude musiet doplatit. Inak ak podate danove a zvysia vam odvody o to menej doplacate po 3 rokoch
ja viem, ze peniaze treba, ale ja by som neodysla. Ja chodim sice vonku, ale keby som si nasla nieco doma, hoc aj za menej, tak radsej budem doma. Ja mam sice dospeleho syna, ale zas si doma pripadam niekedy ako vydedenec.Porozmyslaj???
Neviete ako to vyzera v ag Hilfswerk ci maju nejake ponuky alebo sa dlhsie caka?Surne potrebujem vycestovat niekde za pracou a ak by som mala cakat tak idem do Mnichova radsej.
Heil pflege je nejaký pán menom Julius,všetky info z teba vyťahá,ty platíš telefon.0908853888? heilpflege@gmail.com a nič iné o nich nezistíš,len to že robia pre akýchsi Rakušákov a za sprostredkovanie chcú 3 x 233 eur,a aj ostatné podmienky k tomu dosť hmlisto vysvetľuje,takže bacha “pre Inge”
JA SOM UZ PLATILA 804,- EUR DO SVA ako nedoplatok ZA POL ROKA 2008 a moj čistý prijem bol za ten pol rok 7.5oo EU. Takže dievčence tých 143,- Eur
je veľmi malo čo nam rodiny davajú mesačne.
platia 60,60 na deň brutto opatrovateľkám, ZS majú o niečo viac
No Pišta, kecáš jak “Palacky” Altern in Wúrde und 24 Pflege… už dávno stratili glanc svojou zložitosťou a nemožnosťou vo veci vybavenia podmienok v rodinách pre opatrovateľky.Samé zákazy a somariny a skryté kontrolovanie.A slabo platia.Nech sem napíše niekto svoju skúsenosť u jednej baby na Švechate,vraj tam poslali 27 opatrovateliek, hlupáci!
zavisle od prijmu.
výška odvodov závisí od príjmu, a ty si mala dosť vysoký príjem (nezávidím) v porovnaní so ženami čo poznám a vrátane mňa, majú 4000 - 5000 v čistom za polroka
Tak co zienky nerobi tu ziadna za Hilfswerk aby mi poradila ci nevie ako to vyzera u nich s rodinami,ci sa dlho caka?poslala som tam doklady a surne potrebujem sa umiestnit.
Pán Demčak robi poradenstvo : Opatrovanie a daňové povinnosti v Rakúsku,ale vraj od mája aj sprostredkovanie práce opäť
Ja som cez nich pracovala 6 rokov a myslim si ze to nebolo zle.Je nas vela a kazdy sme z ineho cesta.Tak preco ich hanit.Moj nazor su dobry.Treba mat stastie aj na rodiny.
Dobry vecer. Prosila by som blizsie info ked mozem poprosit kde sa da nahlasit o sprostredkovanie prace cez p.Demcaka. Diky.
Ahoj,robia mi tam kámošky, z dobrou nemčinou a zdravotné sestry sa dosť rýchlo umiestnia i ked to niekedy trvá aj mesiac.
link,treba pozorne citat.
Zlatko,napíš mi kontakt na agentúru, čo berie aj so základami nemčiny.Ďakujem a prajem všetko dobré.