zenicky ste niektora v Modlingu?
No ako už môže v Hilsw skúšať z nemčiny taka Heráková???
Chcem sa opytať, či musím platit poplatok do hospod. komory 88,-EUR a čo sa stane ak nezaplatím? Je to povinné?
Ahoj chcem sa ta opytat na tie pridavky s tou odpovedou od finanzamtu je to nejako uzakonene s tym vyrozumenim do kedy musia dat odpoved ?? lebo ja uz cakam viac ako dva mesiace a este som nic nedostala. Za odpoved vopred dakujem
Dobry vecer,
dnes som bola navstivit moju kolegynu, co pracuje nedaleko a jej zverenkyna, pani s Diabetes ma na palci lavej nohy zacinajucu ranku. Typicke pre cukrovkarov.
Mate niektora s tymto skusenosti? Co by ste navrhovali, ako prevenciu a aj liecbu.
Möj svokor trpel tiez na Diabetes, üspesne si takuto ranku na palci liecil repikovymi kupelmi.
Rodina tej panej vraj nechce volat lekara. Len aby potom nebolo neskoro.
Dakujem.
Ahoj,neviem aká je zákonná lehota,ale väčšinou do mesiaca sú rodinné aj na účte. Skús si zavolať na Finanzamt,prečo ešte nemáš vyrozumenie.
never! Kto že je tam spoľahlivý,tie dve ľudry, Uchaľka a ta druha?
napis presne nazov toho zdruzenia,asi je to Wirtschaftsband,ak ano,tak to platit nemusis,je to dobrovolne.Ak je to WKO,tam zaplatit musis.
musi predpisat zasyp a mast,moze prist o nohu,to nie je sranda,ty zodpovedas za pacienta.Ti sialenci sa uz asi nemozu dockat dedicstva.Je mi s nich na bliti.
Dávala, teda písala si do tlačiva IBAN a BIC?Teda podklady pre zaslanie peňazí na účet?
dodrziavat dietu a samorezjme by noha mala byt v com najvacsom klude,cistit ranu a samozrejme navsivit lekara / sanitka pacienka dovezie aj odvezie /…
ahoj,poplatok je povinny,mne tento rok este platit nedoslo,ale vlani sme pisali ziadost o znizenie na polovicnu sumu,kedze sme v At len polovicu z roka,a bez problemov nam vyhoveli,a pocula som od zien ze viacere tak urobili,pekny den vsetkym
a ste niektorá v Doblingu?
Ahoj a cez koho resepektive ,akej agent, robí spoluprac,p. Demčák, nech vám to povie.
…tak toto nie je pravda, ze sa v Caritas nic neplati, plati sa 216 euro pri nastupe a 120 euro rocne, co si myslim je dobre, seriozne…
neni na to spravidla a ak aj je nejaka lehota, tak je to od uradu k uradu rozdielne, niektore to maju na ucte za 2-3 tyzdne a niektove ani za 3 mesiace este nie…
Hanula prosím ťa pošli mi na kontakt na p. Tekelyovu aj ja sa chcem poinformovať, diki.
Žienky,prosím Vás poradte.Od februára som riadne prihlásena .a dnes mi dosšli papiere zo SVA-taká veľká obálka s info materiálmi.Bol tam aj Versicherungserklarung fur Gewerbetreibende und Gewerbegesellschafter
Vyplňovali a posielali ste dakde toto tlačivo,prípadne iné okrem formuláru 106?
nie aj ja čakám a pýtala somsa aj telefonicky aj osobne oni maju čas do konca marca dovtedy trba len čakať tak ako na peniažky tak aj na vyrozumenie nie je to nič príjemné ked vám niektorá povie že to už mala na začiatku januára avy si musíte počkať tri mesiace
Prosím ťa , kde a ako to mám požiadať, aby mi poplatok do WKO, znížili o polovicu?