Robia to do konca marca, podľa toho, koľko toho majú. Ja som pred rokom čakala 6 týždňov a tento rok len 2 týždne.
obvolala som všetky telefónne čísla , kde to zvonilo nik nedvíhal a niektoré mi dávalo signál že nie je zapojene. Neviem či som robila nejakú chybu ja alebo kde je chyba. Škoda…dolu je tiež príspevok od jednej pani čo mala taku istu skúsenosť, že sa nedovolala
Ved na WKO,pisomne.
Ahoj prosím ťa napíš mi ,alebo pošli link, na Rak.agen, v ktorej robi pani.Darina Mikulova, volala som jej ale stále bola mimo dosahu, dakujem.
ahojte kolegynky.volam sa jana opatrovatelku robim v rakusku dva roky ale teraz xcem zmeenit rodinu nakolko nie som spokojna s agenturou pre ktoru pracujem…bola by som velmi vdacna ak by ste vedeli o neakej praci a reagovali na moj prispevok .zivnost mam,nemcinu ovladam,kurz mam.dakujem…pekny vecer
ako bolo v sabimove za koho idete tam robit ja som zo sl
Dobrý večer, prosim Vás nemožte mi dat kontakt nap,Demčáka neviem najst nič nikde o nom Dakujem
Ten príspevok je do Wirtschftsband 88,-EUR, zatiaľ som nezaplatila. Do WKO som ešte šek
nedostala. Živnosť mám od 6.5.2009. Kedy mi pošlu šek do WKO?
Mozes nam prezradit, s ktorou agenturou nie si spokojna ? Aby sme sa jej s velkym oblukom vyhli.
Diky za odpoveď. Ten šek je do Wirtschftsband. Nemusím naozaj platiť? Ak nie tak si ma potešila. Do WKO mi zatiaľ neprišiel. Neviem prečo.
Prosím Vás ako je to s poplatkami do WKO a do Wirtschafstbandu? Kde sa musí platiť a kde nie? Má s tým niekto skúsenosti? Díky za odpovede.
salzburk…salzburk…je tu niekto?
Do Wirtschaftsband skutocne nemusis platit,je to dobrovolne,ja som to neplatila a to mam zivnost uz 2 roky. Sek do WKO ti pride urcite,ja som za tento rok este tiez nedostala,zvykne prist niekedy v maji,vyska poplatku zavisi od oblasti,v ktorej pracujes,ja som v Niederoestereich,plati sa 40 eur, v inych oblastiach okolo 100eur.
Ja som tiež v Niederosterreich - Wieselburg, je to blízko Scheibbsu, Ybbsu. Ty si kde Eva? Díky za vyčerpavajúcu odpoveď. Ja mám živnosť od 6.5.2009, ale ani minulý rok som nedostala šek od WKO, možno mi ho rodina zahodila - no neviem. A s daňovým priznaním ako? Ja som podala iba na Slovensku.
ja tiež už čakám 2 mesiace a nič a neviem ako dlho ešte čakať budem. Ja som zasielala do Scheibbsu.
koho ste sa pytali??,že ako bolo?v Sabinove?,
ja som bola a vy ste tiež boli?,
rada by som chcela vediet z tych žien čo tam boli ako to ss nimi vyzera ??s pracou do Rakuska!
alebo len si agentura zarobila na nezamestnaných a zufalých ženičkách,ktore možno nemaju ani len na zakladne
poplatky pre deti v čkolach a td…
v školach,
Ja som pri Hollabrunne,zivnost mam od juna 2008 a hned v septembri som dostala sek do WKO,keby ti ho aj rodina vyhodila,tak dostanes upomienku,upozorni rodinu,ze postu na tvoje meno ti má odovzdat.Mozno ti pride sek tento rok spolu aj za minuly,ozaj neviem.DP som podavala na SK a budem podavat aj v AT. Maj sa.
odpoved—som na UP od januara slubuju ze bude aj ze ma zoberu ale cakam -cakam a nic pol roka prejde podporu nedostanem a co dalej myslim si ze sa neoplati cakat predtym som robila v jednej firme tam sa robia kable na auta ale vyplata o nicom nemusim robit vo vav potom si mozem najst robotu cez inu agenturu
tak ano chapem,hm,škoda,držim ti prsty aby sa ti čo najskôr podarilo pracovat,vela štastia