Opatrovateľky v Rakúsku

Ahojte Opatrovatelky.Potrebovala by som odpoved…Kolko rokov musím v rakúsku odpracovat legálne,aby som dostala z rakúska nejaké rodinné dávky na dieta?Existuje spodná hranica odpracovaných rokov?DAKUJEM

Pokial pracuješ na rak.živnosť tak máš narok na detské prídavky od založenia živnosti.Vyplatia ti to aj spetne.Pekný deň

ahoj,ak mozem ,nezahravaj sa s tym,donut rodinu,aby zavolala lekara,totiz infekcia sa moze rozsirit,pac budu musiet amputovat cast koncatiny,zoberies si to na zodpovednost…chcem len dobre,j

Pracujete niekto cez Sant.Elizabeth??? Viete mi poradit co treba k tomu ked chcem pracovat v rakuskej nemocnici ako sestra???

Ste zlate dievcence, ďakujem Vám, jedna sa o moju známu, nie o moju bezprostrednú kolegynu, tiez som jej to hovorila, verím, že zavola lekára aj ked rodina o to nestojí.
Majte sa pekne.

by som urobit si kurz,ucit sa nemcinu,az potom sa orientovat na agentury.Praca opatrovatelky sa dost odlisuje od vyroby kablov.

Ahojte.nevie mi niekto poradit ci ako invalidna dochodkyna na polovicnom dochodku moze pracovat ako OP v AT?informovala som sa u nas na soc.poistovni tak mi napisli meil z BA ze to musim si zistit v AT.Dakujem za rady.

ved si to tam teda zisti,napis mail,alebo zavolaj.

ahoj,neviem v ktorom bezirku budes ale vo Viedni to neni jednoduche,vsetko je na inom mieste,ak budes potrebovat pomoc,ja som vo Viedni 8 a som si uz vybavovala zivnost pred dvoma rokmi tak ti pomozem t.č.06802143023.

To len tak sa da zavolat ked nemas kontakty?Dakujem za radu.Ten postup poznam.Chcem len solidne odpovede a rady a nie taketo…

skus sa s tymto problemom obratit na p.Demcaka 0915929688 snad o tom nieco bude vediet a jeho t.c. Rakusko 004306507003135

pracujem cez ST ELISABETH neviem co chces vediet

najdes cez google SVA.AT,len zrejme jazyk je problem,najdi si niekoho,kto ti tam posle mail.Ved musis snad poznat niekoho,kto ti bude pomahat s prekladmi,ked sa chystas von bez jazyka.

nie nemôžeš, chodia tam na to kontroly, nakoniec si invalidná, tam treba zdravých

fí to mi je novota,koľko žien robí opatrovateľky čo sú na invalidnom a robia cez agentúry

Ja by som sa tiež chcela informovať na ST.Elisabeth.Napr.Ako rýchlo dokážu umiestniť opatrovateľku so živnosťou,praxou a komunikatívnou nemčinou,či sprostredkujú prácu aj v nemocnici,prípadne domove.Platové podmienky a či sú aj v prípade potreby opatrovateľke pomôcť.Ďakujem a prajem krásny deň

Mozes pracovat normalne v At ako ostatne.Nemas to nijako obmedzene.Tie odpovede nizsie si nevsimaj asi sa zle vyspali vsetky.

Ved tu na SK kolko invalidov a dochodcov robi…Ten zakon uz je taky ze ani nestihaju za to ako niekedy…

Dakujem Ti kika za normalnu odpoved.Treba nejake doklady dolozit potom o dochodku?Je to nejak platovo obmedzene aj pracovne alebo tiez robi sa tolko ako ostatne?

ST ELISABETH ja som na rodinu cakala najviac 2tyzdne co sa tyka pomoci nie je problem maju pracovnikov po celom AT a pridu do rodiny podla potreby platove podmienky je to na dohode op s rodinou je tam urcena hranica teraz neviem presne aktualnu sumu ale s rod sa dohodnes podla stavu ako skoro vsade neviem o tom aby umiestnovali v nemocnici alebo domove ked nie je odpoved postacujuca pytaj sa dalej rada odpoviem