Opatrovateľky v Rakúsku

do tlmocnika a budes vediet,na com si.Jednu vetu staci napisat na urad a prelozit odp.Poslu znenie zakona.Toto su len dohady,potrebujes info z prvej ruky.Dalej je na zvazeni,ci si na tom zdravotne tak,aby si to zvladla,niekedy je to velmi tazke aj zdravej.Agenturam treba potvrdenie zdrav. stavu.

prepáčte pani Alena ale nedá mi reagovať na vás Ste invalid.dôchodkyňa na Sk poberáte dôchodok nemali by ste si radšej šetriť zdravie a nie sa "hrabať do Rakuska opatrovať bezvladných pripadne dementných pacientov??!!Je to náročné pre zdravé opatrovatelky!!Porozmýšlajte o sebe nie len vy ale všetky invalid.dôchodkyne!!!

čudujem sa vám pani Alena,že ako invalidná dôchodkyňa(predpokladám,že máte zdravot.problémy)chcete isť pracovať ako opatrov.nie je to ľahké!!!

Ešte koľko berú za sprostredkovanie a či majú niekoho na Slovensku či treba ísť do AT na pohovor?Prosím ťa ešte kontakt.Ďakujem ti veľmi pekne a prajem len a len to najlepšie v živote

ak poberate inv.dochodok a pracujete nevznika z toho nahodou problem??? A v zahranici chcete pracovat ako opatrovatelka na 24hod??? Cudujem sa.Nechapem a mozno mi to tu bude vysvetlene .

na Slovensku si osobou, za ktorú poistenie platí štát - opýtaj sa v poisťovni, ako s platením poistného

Dobrý deň,
som tu nová a chcela by som sa spýtať, či by ste mi vedeli pomôcť s prácou v Rakúsku. Najlepšie by bolo v Salzubrgu (ale keby nie,tak nevadí) k pacientovi, pri ktorom by som bola sama. Prax mám,nemčina je na hovorovej úrovni, aj kurz cez Červený kríž som absolvovala.
Ak by niekto vedel o niečom,tak by som bola rada, keby sa mi ozval na moje tel.číslo: 0907642112 alebo na email: michaela.krnacova@centrum.sk

som momentalne v AT tak napis mail adresu popiseme co chces vediet viac maju kontakty aj na slov Kosice a Komarno a beru teraz od januara som pocula 600 a potom dalsi rok 300 ale mas istu robotu ak splnas podmienky

kontakt na kosice p Uchalova 0905 692498 a komarno p SLUSNIKOVA 0905 943 204

ahojte baby, neviete niekto náhodou ako je to s poberaním materskej z Rakúska, ked mám živnosť vyše dva roky??? ďakujem

Dodrý večer chcel by som Vás poprosiť že nevie niekto pre opatrovateľa prácu v Rakusku,mám OP.kurz aj prax.nemčina začiatočnik,nefajčim abstinent.ponuknite dakujem alebo poradte prosim Vás.

môzeš

na tú kontrolu prídeš asi TY a prajem TI veľa
zdravia

poznate,naco sa pytate,este k tomu arogantne.Hrozne.

neviete ešte, čo Vás v živote postihne.
Nechápem, že všetko vidíte tak negatívne.
Viete Vy, aký je to konkrétne prípad?
Minule, ako som cestovala domov, na Südbahnhofe , počula som ako sa 2 kolegyne rozprávaju o svojej práci opatrovateliek. Jedna z nich sa podozrivo triasla, ako keď má niekto neurologický problém. Bolo to viditelné a taká môže pracovať.
Okrem toho, ak invalidný dôchodca eventuelne môže pracovať u nás na Slov., určite môže pracovať aj v Rak. Sme občania EU, naša legislatíva sa musí približovať tej rakúskej.
Týmto chcem vyjadriť, že mi ide o princíp. Neovládam presný predpis, ale asi ani Vy, čo namiesto -§- používate -?-

to vieš Alenka, “na Slovensku je to tak”,lebo tak to aj vyzerá,keď pri žliabe sa vymení viac prasat a tak sa ľahko môže stať,že to s nízkym IQ sa medzi nimi stratí. No a takto potom vyzerajú aj naše zákony…

A aké podmienky by som mala spĺňať- Vážne?

Nemam az taky postih pre ktory by som nemohla robit tu pracu,len nevyhovoval by mi leziaci pacient aby sa mi to neskomplikovalo,nie je to chrbtica.

aj invalidna dôchodkyňa môže mať živnosť alebo môže byť zamestnaná a čo sa týka dôchodku tak o neho nepríde- viem to od pána Demčáka.Jara

Vedia sprostredkovať aj prácu v domove, musíš byť diplomovaná sestra, venuje sa tomu pani Lydia v Ba.