Opatrovateľky v Rakúsku

Ahojte
Nepoznáte niekto agentúru ,ktorá robí aj pre mužov???Ďakujem

napíš po slovensky čo chceš povedať a potom po nemecky ako by si to povedala

ahojte, čo je na tom pravdy, tento rok rozvedené nedostanú priebežne dvojmesačne prídavky? stretli ste sa s tým už niektorá?

mala som ten istý prípad. k daňovému priznaniu si dáš ako prílohu čestné prehlásenie že od-do
si nemala žiaden príjem tak aby ti sedel celý rok

Ahojte,viete mi poradit, kolko sa teraz platí zdravotne poistenie v Rakúsku?niekto hovorí, že 141 Eur, iný zase 145 Eur…Ak má opatrovatelka sama platit odvody, kolko si musí denne odpočitat z brutto platu?
Dakujem

Musim pacienta polohovat, i ked nie som zdravotna sestra. Taktiez nie som cez agenturu. Som tam uz 3 roky a berie sa to za samozrejmost, ze pflege prace robim. Okrem ineho i klystir. O opatrovatelskej knihe som nieco pocula, neviem, je to nejaky zosit alebo uz vytlacene tlacivo? Inak som v rodine spokojna len neviem co na to povie po rokoch moja chrbtica. Vdaka za odpovede a zelam pekny den.

Dnes mi prišlo rozhodnutie o doplatení RP, tak sa chcem podakovať aj žienkam čo mi odporúčali poslať všetko poštou nakolko ja som už doma, dúfam že aj ostané budete mať všetko bez problémov vyplatené.

dobry den…citala som clanky ,ktore boli uveden uz skor na agen. Hofma-Verein…chcela by som vediet,ci uz niektore zeny nieco podnikli voci nim,ci uz pravne kroky,alebo inym sposobom…napr:medialne,ak by sa niektore nasli rada sa pridam cim viac zien,tym je vacsia sanca,tak sa mi ozvyte,ak len si tu nevylievate srdce,ale aj chcete nieco pre to spravit…dakujem za odpovede…dufam,ze sa ozvu iba fakt postihnute zeny,alebo zeny ktore boli k nym dohodene slov.agenturou…este raz dakujem

Ja som teraz v marci dostala vyplatené rodinné za 03-04/2010,ale počula som už všeličo,takže neviem čo sa z tých rečí zakladá na pravde.

nesúhlasím celkom s kikou - máš to obmedzené, ak na Slovensku poberáš nejaké kompenzácie naviac k dôchodku si povinná oznámiť že si začala podnikať aj kvôli poisteniu čo tu niekto včera napísal čo platí za teba štát lebo im to budeš musieť vrátiť a že sa to nedozvedia na to by som sa nespoliehala. Žiadne doklady ti netreba lebo podnikáš ako zdravá osoba ak by si chcela uplatniť nejaké výhody z invalidity musel by ťa posúdiť rakúsky doktor aby ti to uznali a samozrejme robíš ako zdravá osoba 24 hodinovú opateru. Žiadne výhody, nič také v Rakúsku, ak máš invaliditu uznanú na Slovensku.

Dobrž den prosím vas dali by ste aj mne info, na ag,ST,Elisabeth, kolko sa plati, a všetko okolo toho, dakujem.

ale ty už ich asi poberaš dlhšie, čo? ja som si dala žiadost ešte len pred 3 týždnami, a dnes mi úradník povedal, že majú vela práce a musím čakat na rozhodnutie. tak neviem vobec, čo možem čakať.

ahojte opatr pozna niekto z vas misenkovu? wien mozete mi poradit ? uz asi tri mesiace cakam u nej na pracu bud neberie telefon alebo mi da v stredu pracu a vo stvrtok posle sms ze pac zomrel tak uz neviem co si mam mysliet je spolahliva? ake mate skusenosti , ps plati sa u nej dost vela

Prosím, poraďte mi niekto, je ťažké starať sa o stomika? Môže to zvládnuť opatrovateľka s praxou, i keď so stomickým pacientom nemá skúsenosti? Vďaka za každú odpoveď.

Dobrý den, chcem sa spýtať , či P.Uchalova 0905 692498 a SLUSNIKOVA 0905 943 204 tie čísla sú na ag,ST. Elisabeth, Košice. Prosim vas o podanie info, dakujem.

áno,poberám ich už dlhšie,ale viem od svojich kamarátok,že tiež musia dlhšie čakať na rozhodnutie,záleží v ktorej oblasti si,ale určite ti ich vyplatia.

vykonavat pracu tohto typu !

myslis tracheostomika

ahoj odvody su 143,50

no ja som sa práve snažila o prechod z doplácania raz za rok na priebežné vyplácanie počas roka, lebo som rozvedená od februára tohto roku. ale teraz som na pochybách, či ich nedostanem zas len raz za rok. no uvidíme.