Uchalova Kosice Slusnikova Komarno
mas popisane vyssie aj kolko sa plati
si pravdepodobne mysli ,ze bude pracovat asi ako zamestnanec a nie ako zivnostnicka. Tieto prispevky jej v ziadnom pripade nechcu ublizovat …
ze vyvod z hrubeho creva.
No rada by som si nechala vybavit pracu opatrovatelky za poplatok 50 eur akurat kontakt nebol prilozeny tak ak to este funguje poprosim Vas info na moj mail.
Kto mi poradi agenturu ktora dokaze umiestnit muza ako opatrovatela?Mam po 50.siatke varit viem, mam ukoncenu hotelovu skolu a rad by som este robil spolocnost nejakemu osamelemu muzovi ktory to potrebuje a rodina nema cas pre neho.Som spolahlivy.Dakujem.
asi tak, nie je jedno - stomik
tracheostómia
a už vôbec nie stoik
Ahojte, prosím o pomoc pri hľadaní miesta opatrovateľa- muža.Mám 47 rokov,OP kurz,skúsenosti,nefajčiar,ovládam domáce práce ,som spoľahlivý. Možno mi niekto poradí na koho sa treba obrátiť.Vďaka vopred.
cakaj
Ahojte rada sa stretnem s op.v Hartberg od 26.3 Dakujem
odvody sa zvysuju o nejake euro kazdy rok.
V roku 2008 bolo asi 141,--
v roku 2009 bolo 143,25 mesacne /429,75stvr
a 2010 je cez 146,186 za I. stvrtrok prislo presne 438,56 eur .
prosim vas zeny ako to je mozem robit na slovensku zivnost ktoru si vybavim sama bez poplatkov a iba agentura aby mi nasla pracu aj odvody by som si platila na slovensku
radim ti,precitaj si toto forum od zaciatku,aby si ziskala zakl. info.
ved mi porad ako to je nechcela by som chodit po rakuskych uradoch
Zenicky hovori vam nieco meno Balagova.vie vybavit pracu opatr.v AT.dakujem za kazde info.
poradila,mas problm citat?
Ahoj, choď na net, písala som Ti, Ema, čauko!!!
Dievčatá poznáte niektorá p.Balagovú, ktorá sprostredkováva prácu v AT? Počula som, že nie je to agentúra. Viete nejaké bližšie info?
tak to by som aj ja rada vedela mate na nu nejaký kontakt???
a keď ti vybaví prácu tak nám to daj vedieť