Opatrovateľky v Rakúsku

Ahojte ,vie mi niekto povedat či bol v roku 2008 Sachbezug taky istý ako v roku 2009?Neviem či ss to meni.
Dalej potrebujem vediet,kolko percent sa odratovalo / paušal/ v roku 2008. 11?
Ak VIETE NIEKTO,OZVITE SA,DAKUJEM

opatrovateľky a danove priznanie tu

Na slovenskú živnosť môžeš robiť len 2 mesiace, nie nejde to. Ak chceš robiť legálne, tak len na rakúsku živnosť a rešpektovať pravidlá danej krajiny, t.j. Rakúska. Inak to nejde.

adresované pre Ingu.

DDDD,to si ako na toto prišla?100 000 žien musí mať v Rakúsku živnosť,len Ty jediná nie?

To by som aj ja rada vedela,viem len tolko,ze musis mat v rakusku prechodny pobyt,a mozes si vybrat z 3variant.

pekný den má niekto skúsenosti s pacientom ktorému odumiera svalová hmota?dakujem

svalovu dystrofiu?

skuste t.c.0918612882,je to mponuka pre opatrovatelkz,asi aj nemecko

momentalne hladaju len zdravotnu sestru.KETTI volaj tam mozno pochodis.

áno myslím,že tak sa to volá,dakujem

Ma ponuku Atena aj pre zdravotne sestry,na slande

volá sa to Muskelschwund,dúfam že som to napísala dobre,ak to poznáte napíšte mi niečo o takýchto klientoch ešte som sa s tým nestretla,díky

niekto o týždeň v Bregenzi??? cestujem prvý krát, tak by som sa tam rada s niekym stretla…
nikka1981@gmail.com

do google,ano,je to ono.

zdravím, keď píšete v minulom čase, musíte povedať: Ja som včera tú polievku varila. Ich habe gestern die Suppe gekocht. Tak je to vo všetkých vetách v zlož. minulom čase.

Ahoj,kto vie poradit dobru ag. v Rakusku,nie slovensku,dakujem…

Dakujem už to študujem sú tu celé litááánie,pekný den

DOBRY den,velmi ma potesil Vas clanok bola by som vam velmi povdacna keby ste mi vibavyli tu pracu.Mam velmi zle skusenosti z agenturov zaplatila som jej a robotu mi stale neponukla hoci uz presli dva mesiace aj telefonati mi vypina,kvoli nej som prisla aj o zamestnanie.Mam opatrovatelsky kurz a ovladam zaklady nemcini.Tesim sa na spolupracu.Spozdravom JANKA moje tel.c.0948005919

“nemcinI” nestacia,treba aj “slovencinI”.