Ahoj zienky,zivnost mam od februara a dnes som dostala lepsiu ponuku,ale nie opatrovanie a nie v Rakusku.Chcem vas poziadat o radu,ci potrebujem okrem ziadosti o pozastavenie zivnosti do WKO,poslat este nieco niekam.Teda spatne sa musim prihlasit na Slovensku do zdravotnej poistovne,ked som tam este formular E106 ani nezaniesla,kedze mi este papiere zo SVA nedosli?A potom mozem asi cakat aj sek zo SVA?Prosim poradte,nie som v Rakusku tak dlho a tak som v tomto novacik
www.qualitypflegebetreuung.at
pomôže mi niektto s vybavenim rodinnych pridavkou v rakusku, v Grazi,co vsetko potrebujem ,kde to potvrdit .dakujem
choďte na príslušný finanzamt v Grazi,tam vám presne povedia čo potrebujete,aké doklady,čo musíte mať preložené a tak.
Ahojte všetci
Poslala som žiadosť na prísl.SVA kvôli tlačivu E106 a ešte mi ho stále neposlali.
Bolo to v polovici febr.To trvá tak dlho?
Udala som na zaslanie moju adresu doma.Príde mi to alebo mám urgovať?Ale kde?
Aj ja som uviedla adresu domov, no prišlo mi to na adresu v Rakúsku, trvalo to 2 týždne
Iva zavolaj si priamo na sva do Viedne a tlacivo mas za par dni na adrese na ktoru chces.
Ak máš e-mail,napíš na moj,odpíšem ti nan postup a čo všetko k tomu potrebuješ.Niki
moj e-mail je niki07123@azet.sk
koli tým prídavkom
Ja čakám od januára,prešla ma trpezlivosť,v pondelok si to idem vybaviť osobne vraj to bude na počkanie
Ahoj,skús cez rakúske agentúry,pr. Hilfswerk, zamestnávajú aj mužov.
Podavam prvykrat danove priznanie v rakusku, som vdova a mam dve studujuce deti, podla zakona mam narok na danovy bonus v sume 699 eur. V ktorej kolonke rak.dan.priznania mam poziadat o vyplatenie danoveho bonusu.
Prosim - napiste mi odpoved tu,alebo na mail.Dakujem.
Žienky,poradite mi?
Dobrý večer,chcem sa spýtať…mám prerušenú živnosť v Rakúsku,aký je teraz postup na Slovensku.Mám sa ísť prihlásiť na úrad preace???a ako je to so zdravotnou??Ďakujem za odpoveď.
Dobrý večer,chcem ist cez pani Jarná Sesil pracovať do Rakuska nepozna ju niekto, dakujem.
Dobrý večer,chcem ist cez pani Jarná Sesil pracovať do Rakuska nepozna ju niekto, dakujem.
bod4,zaškrtnúť 4.1 Alleinerzieherabsetzbetrag a 4.2 napísať počet detí
Prosim Ta nemáš číslo na SVA
kde ma sidlo ta ag.?
SVA Vieden 004350808,neviem v ktorej casti rakuska si ale skus tam zavolat.Maj pripravene cislo poistenia.