Ked chces živnost pozastavit na Wko ale ked ju chces celkovo zrusit tak to musis na okresnom urade.staci na na original živnost napisat ze ju zrusujes datum,podpisat.Čo sa tyka E106 pockaj pokial pride a potom napis na nu ze to nepotrebujes podpisat poslat naspät do SVA tak som poslala mame tak mi to poradili z SVA
Ahojcek,
chcem sa spytat, ohladne mobilneho internetu v Rakusku bez zmluvy… aky je najvhodnejsi ohladne pokrytia a tiez napr. prenosu-ci sa daju nevysurfovane data preniest do dalsieho mesiaca.
Dakujem.
Hela
Živnost mozes poslat nemusis ist tam osobne. Zabudla som to tam napisat
Dobrý deň,
som tu nová a chcela by som sa spýtať, či by ste mi vedeli pomôcť s prácou v Rakúsku. Najlepšie by bolo v Salzubrgu (ale keby nie,tak nevadí) k pacientovi, pri ktorom by som bola sama. Prax mám,nemčina je na hovorovej úrovni, aj kurz cez Červený kríž som absolvovala.
Ak by niekto vedel o niečom,tak by som bola rada, keby sa mi ozval na moje tel.číslo: 0907642112 alebo na email: michaela.krnacova@centrum.sk
ja som spokojna z Yesss kupi sa modem+karta +2GB za 55 eur, v Hoferi a dobijas si podla potreby, ziadna viazanost …potom je este aj Telerig, BOB, A2…instalacia je jednoducha a dobijanie taktiez
dobry den zienky,prosim vas o radu,zalozila som si zivnost vo feb.vo viedni,teraz mam rodinu v grazi,ako si mam tu alebo kde,a akom tel,c.prhlasit zivnost na adresu kde sa teraz staram o pacienta?dakujem,a krasny dnik vsetkym,a pevne nervy a vela sily nam pracujucim))
Pre autor Miroslava 23.9.2009. Ozvite sa Mi, mám záujem a pracoval som v Rakúsku na živnosť .
Ahoj ja len ci niekdo nieje nahodou vo Viedni Bezirk 9. Stratim sa tu. Diky.
Som opatrovatel mám opatrovateľský certifikát a dokonca aj záchranarsky kurz prax v nemocnici , nemecky viem skoro ako slovensky pochádzam s takej oblasti ale nikoho nekritizujem a ani nepodcenujem . Možno si chytrá v práci ale ako partnerku by som Ťa nechcel si dosť prízemná , nehnevaj sa .
Miroslava od 23.9.2009 ako toto napísala, nereaguje
Ahojte…Ako je to s internetom zvyknu ho mat rodiny alebo si notebook nosite zo sebou?Aj TV programy su tam aj SK alebo nie?Idem prvykrat tak preto chcem vediet co je lepsie ci brat si notebook a ako to tam funguje?Dakujem
ani nenapadne,duplom,ak ides prvy krat.
ale take gramaticke chyby???
si zmysli a ide…To je potom reklama pre Slovakov.
ahoj…ja si nosim notebook, hlavne ze tam mam slovník, a filmy…a pocuvam cez sluchadla.
Je tu niektora co je v 3. bezirku v blizkosti obchodu Penny na Hohlwegasse?
Ak by si mala zaujem ja mam cloveka ktory ma priamo v rakusku agenturu tak ti mozem vybavit iba za 15e a to iba za papiere ktore ti tam vzbavi a to zivnost ak mas zaujem moj e-mail je dankao1@centrum.sk
viete mi niektorá poradiť ako to bude s odvodmi a inými výdavkami mesačne pri založení rakuskej živnosti,napr. pri zárobku 50eur na deň pri opatrovaní pacienta- myslím tým čo všetko budem musieť vyplatiť v Rakusku i na Slovensku a hlavne asi koľko… vybujem si živnosť a mam z toho tak trochu strach…Vrelá vďaka Milena
Dobry vecer,
bola by niektora z vas taka dobra a napisala mi v nemcine co mam poslat na WKO ak chcem pozastavit zivnost?moja nemcina nie je az taka uzasna.vopred dakujem,jana
Som vo Viedni v 9bezirku napíš email možeme sa stretnuť elkovacova@gmx.at