Ahoj napisem ti zajtra ale ked mozes tel.c.zavolam radsej mam par otazok. Dik.
Nevie mi niekto poradit akym taxikom z Vychodu dostat sa do okolia ZWETTL?Dakujem
Ahojte, ake su podmienky pre danovy bonus? v rakusku, neviem niekto?
Ahojte, ake su podmienky pre danovy bonus? v rakusku, neviem niekto?
Prosim Vas,poradi mi niekto ako sa dostanem najlepsie do Moedlingu zo Sudbahnhof?Potrebujem sa dostat do Wiener Neudorf vlastne,mozno tam niekto z Vas cestuje a poradi najlepsi spoj.Dakujem velmi pekne
Ja cestujem do Moedlingu S/bahnom, ktory ma teraz zastavku nedaleko sudbahnofu. Nastup alebo na vlak ktory ide priamo do Moedlingu, alebo smer Wiener Neustat. su tam tabule s oznamami, kup si vopred listok v automate a entwerfni / oznac si ho pred vstupom do vlaku.zo sudbahnhofu su to dve zony, takze listok stoji 3,60.
Danka ak si tu chod prosim ta na tvoj mail.napisala som ti stranku
Dobre rano,
bola by niektora z vas taka dobra a napisala mi v nemcine co mam poslat na WKO ak chcem pozastavit zivnost?moja nemcina nie je az taka uzasna.vopred dakujem,jana
myslím, že ti stačí stiahnuať si tlačivo z i netu, to vyplniť a poslať…ja by som teda nič viac nerobila…teda ešte si vraj treba pýtať nejaké tlačivo na sva na základe ktorého ti zas vydaju na slovensku kartičku poistenca.
Na to mas tlacivo Anzeige der Zurucklegung des Gewerbes a este to musis oznamit aj finan.uradu tlaciva si stiahnes s Opatrovanie v Rakusku a danove povinnosti. Pekny den
Dobry den,ja by som chcela robit opatrovatelku v Rakusku mam aj skusenosti zo starim otcom atd.Len neovladam nemcinu dobre.
Ked vyjdeš zo Sudbahnhof na ulicu, tak ťa informačné šípky navedú na nástupište 22, a odtiaľ chodia vlaky na Meidling, sú to 3zástavky. Ked si kupuješ na Slovensku lístok z BA až do cieľa (u teba WN) tak nepotrebuješ ďaľší lístok osobitne na trasu Sudb. - Meidling.
poznáte niekto sestry Fabiánové, ktoré vraj tiež sprostredkovávajú prácu?
no hej ale nedočkáš sa a su dosť odmerané a vyplata Ti ide na účet,neradila by som
Janka ak chces pozastavit zivnost tak ruhemeldung.Ked chces skoncit tak to druhe tlacivo co ti pisali v prispevku.Taktiez poziadaj o tlacivo E 108 a s tymto tlacivom sa prihlasis na slovensku zdravotnu poistovnu.
pozná niekto Horváthovú a Palkoviča
janka poznam,mam aj cislo na jednu z nich napis mi na mail martav@zoznam.sk poviem ti moju skusenost
Dakujem velmi pekne.
pozná niekto viaviva AG ďkujem
Pekny den prajem!rozmyslam nad pracou opatrovatelky v Rakusku.prosim,mohla by ste mi napisat,co je potrebne k tomuto zamestnaniu.jedenast rokov som bola zamestnana ako opatrovatelka cez mestsky urad.dakujem.