0903 171 533 p.Krestian zo Spišskej Novej Vsi ten chodi všade.
baby a meno Andreas Schtrebel Vám niečo hovorí??? zevraj sprostredkuje prácu bez poplatkov a bere len registracný na začiatku 25eur… co poviete??? nemate skusenosti?
co vezme eura vopred a ty robotu neuvidis.Keby chce,vyberie si po sprostredkovani.Tak to ma byt!!!
Ahoj ja som pracovala cez agentúru WESTEN robotu mi našli zhruba do dvoch týždňov. Ponúkajú dopravu. Plat 50 eur na deň + cestovné 120 eur. Šoférovi sa platí po každom turnuse 10 % z platu takže zo 700 eur 70 eur. Ja som odišla lebo som mala nezhody s rodinou. Veľa šťastia.
no tiež si myslim,ževraj to je na telefonaty a vybavenie dokumentov potom sa nic neplatí a že ma stale nejake rodiny v celom Rakusku,no moc tomu neverím a hlavne teraz ked je taka situacia že su premnožene opatrovatelky…a malo roboty
môžete kontaktovať pána menom Fál Peter 0905 910 703 - pochádza z východu
a to je zase kto??
prosim ak je z vas niektora cez agenturu Arios,napiste mi,vdaka
CO kam sa stratili moje prispevky ved tam bolo len dobre pisane.nechapem.
dobry den,viete mi niektora poradit adresu do Wien na finanz amt,kde mozem poslat danove?dakujem
Dufam ze podvodnici co nemaju na sprostredkovanie prace povolenie uz tu nebudu davat kontakty.Ktore ste boli u tychto podvedene a viete ze nemaju povolenie nahlaste to na polícii.Piste tu mena o ktorych viete.
Ahoj.
Ja som cez ARIOS.Ak by si chcela vedieť viac,napiš mi na mail.
elkesettlevel@centrum.sk
pouzit google.
a co tak niekomu pomoct ti asi iste nic nehovori vsak?
janka daj si do google.finanzamt.a k tomu miesto kde si
neviem,ale ked potrebujem,pouzijem google mila premudra.Ved mas moznost pomoct,ak vies.Ja nie som taka mudra,aby som vsetko vedela spamati.Ty asi ano.
Finantz Amt.AT a ides,sa ospravedlnujem,ze ani ja nie som taka mudra,ako by si dotycna predstavovala.
nic si z toho nerob, aj moje prispevky sa stracajü, nie sme dobri zakaznici
dobre Júlia