ahojte a ja mam tiez problem chcela by som ist robyt opatrovatelku ale neviem jazyk a u mna je to velky problem sa ho naucit.neda sa aj bez toho poradte mi dakujem jana
pomoz najst mi babku alebo dedka od agenturi cakam uz dva mesiace a nic ozvi sa
skus pozriet stranku AMS, je ich tam dost…
www.ams.at
Ahoj hledam misto pecovatelky pro mou pritelkyni v tyrolsku pobliz kufsteinu a bavorska nemas nejakou znamost kde by se neco naskytlo dekuji
zdravim vas:)v rakusku uz nejaky cas pracujem ako opatrovatelka…ale pomaly s priatelom uvazujeme o rodinke…chcela by som sa opytat ci mam narok na matersku z rakuska a za akych podmienok…nema nahodou nejaka z vas s tym skusenost?dakujem
to by zaujimalo aj mna, vie niekto nieco blizsie?
Prosim poradte ako si mam nabit internetovu kartu yesss… kupon mam kupeny
pojdes na tuto stranku yesss! Der Mobilfunk-Diskonter
tak hore vpravo kliknes na “Kontomanager”, zadas udaje “Ihre YESSS! Rufnummer” a “Ihr YESSS! Kundenkennwort” a potvrdis kli´knutim na “Jetzt anmelden”. Dostanes sa na tvoje konto. Vlavo kliknes na “Guthaben aufladen” a vyberies si moznost 1c,“Guthaben aufladen per Ladebon” Vyplnis, co pozaduju a kliknes na “Guthaben aufladen”
kočky, chcela by som aby ste mi poradili cez aku agenturu by som sa dostala ako apatrovatelka doRakuska.Mám zle skusenosti, no stale skusam . Prosim pomožte mi!!!
ako je to teraz s tou zivnostou a kurzom?moje kamosky nemaju kurz a maju zivnost no neviem ci sa nieco nezmenilo…budem vdacna za skoru odpoved…dik
aj ja…daj vediet ked ho zozenies:)
mám podobný problem ako ty,neviem po nemecky ale mám opatrovatelsky kurz a rada by som išla pracovať do Rakuska. Ak by mi vedel niekto v tom pomôcť budem velmi rada a odmením sa.Vopred moc dakujem.
Dakujem za pomoc Xenia.
Nemas za co, pekny vecer…
jsem v Rakousku přihlášená 1 rok a žádný kurz nepotřebuješ, akorát když jdeš přes agenturu tak ty to vyžadujou, ale není to podmínka vydání živnosti
Ja som teraz zutekala od jedneho tyrana,odisla som o 3dni skor,nezaplatil mi./1000eur/.necakala som,aby ma este aj udrel.trhal ma,bol hruby,atd.ale manzelku?cely zivot tyral.O tom by som popisala cele stranky,Chuderka,taka bola zlata.Som doma 5dni,neviem sa z toho spametat.keby som mala taku moc ,tak ho udam.Davajte si zenicky pozor.Robim von 6r.uz som toho teda zazila.
a bola si tam ako?bez agentury?fuha 1000eu je dost…nebol albanec nahodou?
dik:)ale nemenil sa zakon nahodou?nevies?tu sa stale nieco meni totiz…
mila Erika,ja nechcem ohovarat,len tolko:bola som cez Fabianove,nechod,ak nechces plakat.pa
Bola som tam len tak,bez agent.ale daco skusim vybavit.to tak nenecham.odpracovala som 12dni cestne a svedomito.stavaju sa veci,oni su ti rakusania kus zvrateni,nie je lahke s nimi vychadzat,ak vas stastie opusti,smola.