Opatrovateľky v Rakúsku

Kde ste čitali o tom Katziankovi??

rodicak??? to je co???

nepracujem ako opatrovatelka mam 4 rocnu skolu zdravotnu som zdravotna asistentka a chcela by som skusit pracovat v zahranici pracujem rok a pol na neurologickom oddeleni neviem ci hladate niekoho takeho ale zaujalo ma to

pani tlmočníčka,neviem či pracuješ aj ty v danej agentúre a neviem ako ty, ale ja som tiež nikdy nedostala potvrdenie že som platila poplatok

Familienbeihilfe

rodicak je rodicovsky prispevok, ked si na materskej dovolenke

Prosim vas, poradte mi, mam tu pri svojom mene obalku a neviem ako si ju otvorit a precitat, som tu prvy krat a uz som vyskusala vsetko mozne ale stale to neviem otvorit. Alebo to znamena nieco ine, ako to, ze mam spravu?!

Linda,to nieje žiadna správa.Iba to naznačuje,že si začala novú tému.
Pekný večer.

Prosím Vás napíšte mi niekto kontakt na agentúru St. Elisabeth na mail tomib64@gmail.com. Ďakujem

AHA, moc dakujem, ja uz som prisla nato, ze to asi nebude ziadna sprava, tak diky.

A aj ja prajem pekny vecer a aj nedelu.

Volam Sa Majka .Rada by som pracovala v Rakusku , ako opatrovateľka . Kurz opatrovateľky mam . Mam 43 rokov 3 deti , vo veku 20 , 18 , 14 . Som rozvedena a o deti sa staram sama . Pracujem , ako predavačka v potravinach , ale môj prijem , nieje postačujuci . Pochadzam , vychodneho slovenska , Z mesta Trebišov

myslim, ze maju pobocku v Cechach, u nas v Novych Zamkoch a v KE, sidlo agentury je asi v Linzi

vyhladat sa dajü aj udaje z tohto fora, ked si do vyhladavaca uvedies St.Elisabeth

Ahojte,chcela by som absolvovať kurz opatrovatelstva cez agentúru VaV.Prosím Vás,máte niektorá skúsenosti s tou firmou?Dakujem za odpovede

niekoho hlada?

ja som robila cez VaV a kamarátka tiež teraz končila v TN v piatok mali skúšky.

V zmluve praveže nič taketo nie je a ani o cestovani s ich šoferom nič nie je a už vobec nie že musim zaplatit aj ked nejdem v dany termin.Agenture platim z každeho turnusu 8% a eše chce teda aby som zaplatila cestu ktoru som neabsolvovala a dokonca mi bolo povedane že ignorujem pravidla agentury kedže som tym autom nešla.Mohol by si mi napisat cez aku agenturu si ty?Dakujem.

Dakujem za podporu.Rozmýšlala som aj ja nad tým že to treba s niekym kto tomu rozumie prebrat a nejako sa branit ale potom by som dostala hned vypoved to je iste a kedže som skušala oslovovat nejake agentury ani jedna zatial nema volnu rodinu a nemožem si dovolit ostat bez prace.No a šefka mi odpisala na to takto :Od SVA dostavame na den 10.24 eur kedže som robila len týžden tak mi to vychadza 71,68 a ked som sa jej spýtala že prečo teda ked som ja tahala 3 týždne prečo som teda nemala viac.Odvovodnila to tak ,že to len ked sa robi týžden sa to krati ale ked robime viac tak ostavaju odvody na sume 143,26 eur.a ešte niečo za ročne zučtovanie k danovemu priznaniu si pyta 40 eur poplatok.

Ahojte. Nie je niekto pracovne vo Waldhausene pri Zwettli???