Opatrovateľky v Rakúsku

ahoj ste niektora v Schwazi?ozvyte sa

Poznaš agenturu Aha

A ony ti zabezpečili aj prácu?Bola si spokojná?

Chodim v tejto agenture na nemcinu,viem ze robia kurzy opatrovatelstvo ale len 220hodin a stoji 260e.

ahojte kolegyne poznate misenkovu ? mate snou skusenosti? dakujem za pomoc

Museli ste spravit niekomu dobre problemy?
to vam nieje trapne.

ano vraj zabezpečujú ale ja som nebola u nich registrovaná,majú vraj toho vela ja som čakatelka,ale na kurze celkom fajn až na prax zaleží kde sa dostaneš,povečine ta sestričky dobre využijú,ale je to dobrá skúška žalúdka aj nervou ivett.drž sa

ide?

ty si tiez precitaj prispevok pre Niku.A pohni trochu rozumcekom a zauvazuj o akych problemoch pises.Ak zastavas nazor,ze treba podvodnikov podporovat,nech tebe nie je trapne, ked im niekedy naletis.

Dina,co si cez Arios,prosim Ta,ozvi sa mi!

ahojte neviet niekto o nejakom volnom miete vo Wiedni a okoli od maja by som nieco potrebovala a co poviete na ag Weber , A o nejakom Julovi dajte mi nejaky typ na dobr. ag.

dobry den mohly bi ste mi dat dajaky kontakt na pani zajacuvu zo stropkova? dakujem

Zdravim mate niekto skusenosti s agenturou ABO? Co su zac?

ale aj nenove.Na inzertnych strankach sa mnozia ponuky na pracu.Su anonymne,iba nic nehovoriaca mailova stranka.NIKDY nereagujte na ponuky tohto typu.Seriozny zadavatel sa za meno svojej agentury nehanbi,zverejni ho, ako aj meno kontaktnej osoby a telefon.Neposielajte svoje osobne udaje,ak neviete presne,kto je prijimatel.Toboz nie dokumenty!!!

Za radu.ked nemas robotu,investovala si do kurzov kopu penazi a len obvolavas agentury a cakas 3mesiace,tak skusas vsetko mozne.nie hanba tym,co hladaju,ale tym,co takymto sposobom zarabaju.vsetkym sa vsetko vrati.porad kam sa obratit,aby si mala istotu.staci agentura.dakujeme

alebo, private50@centrum.sk
Pekný den prajem!!!
Zaujal ma Váš prístup k téma opatrovatelia.
Zaujimam sa tiež o pracu opatrovateľky, prijala by som prácu i ako domáca pomocná sila. nástup mi vyhovuje od konca apríla.
Kurz opatr. mám, a domáce prace mi nerobia žiadne starosti. Už som pracovala ako opatrovateľka v Taliansku.
ZAtiaľ ďakujem S pozdravom

Chcem sa spýtať, či niektorá z Vásmá skúsenosti - či ste mali problémy v prípade vážnejšej operácie na Slovensku,ak platíte odvody v Rakúsku

zarucenu uplnu bezplatnu starostlivost,ako kazdy poistenec.Dostala si predsa karticku tmavomodrej farby EU.

Nie je to presne tak.osetria ta,ale je vela ukonov za ktore si zaplatis

ja som nikdy nic neplatila,ani za operacie,ani za rezonanciu,ci CT,hospitalizaciu.Ak si lekar pyta,bud nema zmluvy,alebo kona v rozpore so zakonom,treba s uctom na poistovnu.NEZAVADZAJ zeny !!!