bola som doma na gynekologickej operacii a moja striedacka bola operovana na stitnu zlazu nic sme neplatili…navstevujem sukromne zdravotne centrum a nikdy som s tym nemala ziadne problemy.
ukony,ktore i musela zaplatit.Neznasam,ked niekto pise kacice a dezimformuje.Ak neviem,nepisem.
Dobry večer,chcela by som vas poprosiť o radu.
Rok robim v Rakusku a zostala som tehotna,a neviem či mam narok na nejaku matersku.
Anastazia
Ponuka pre zdravotne sestry s dobrou nemcinou. Praca vacsinou v okoli Grazu, Viedne, Linzu. Plat od 50-60 EUR, podla stavu pacienta. Viac info na bulik@inmail.sk
chcem sa spytat je mozne aby sa do rakuska dostal aj chlap bez opatrovatelskeho kurzu? dakujem za odpoved
Marselino.pravdaze sa moze dostat do rakuska aj chlap,len si zober aspon obciansky preukaz,alebo pas
všetko je možné,len aj chlapi s kurzom a dobrou nemčinou majú problém sa presadiť
ahoj baby,nedá m aby som sa nepripojila.Mala som ísť s touto agenturou von,ale som rada,že som to odmietla.Píšu sa tu samé hrozné veci a som rada,že som cúvla,len dúfam,že mi vratia papiera
baby,normal ma desíte,čo čítam O Herákovej.Nemohla som vycestovať a tak verím,že mi papiere vrátia
platis si zusatzversicherung?
poradte mi prosim kam mam napisat,aby mi seky na odvody chodilu na adresu k rodine,email al.tel.c.dakujem
Idem prvy krat do rodiny, kde babka ma cukrovku, co jej mam varit? poradite mi niekto?
Neuviedla si, v ktorej krajine si prihlásená, daj si do google: SVA, a tam na ich stránke si nájdi príslušné Landesstelle, a tam si bude aj kontakt.
nie len zakladne Versicherung. Ak vieš poradiť
prosim napiš viac čo potrebujem k tomu anastazia
google diabetes dieta
robite tam niekto?Je to pri Wien
Dobrý ,vie mi niekto poradit,možem pracovat v rakúsku aj na slovenskú živnost?Dakujem
Ak vieš dobre po nemecky, kurz si môžeš urobiť neskôr.
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu.
Máte niektorá z Vás skúsenosti s agentúrou BM WORK AGENCY z Trenčína? Ďakujem :)))
som v Neusiedler SEE