Opatrovateľky v Rakúsku

Chcela by som poprosit o kontakt na pani Misenkovu.Dakujem

Aj ja by som rada vedela kontakt na nu a ake s nou mate skusenosti???

Mám,zlú. A nielen ja. Zoberú peniaze a viac sa neozvú…Daj si ten názov hore do vyhľadávača, je tu toho viac. Ale nič chválihodné

to ste vy misenkova

znela,v ktorej krajine si,ci ani to nevies?

neblaznite,nedavajte prach dopredu,slusna ag. to nerobi!!Kto vam chce,da vam robotu aj bez poplatku vopred,verte!Ostatnym ide iba o prachy!!!

a precitaj si diskusiu vo vlastnom zaujme,ak chces ist von.

Vedel by niekto kontakt na p.Winkler?alebo kto cez nu robí a aké su tam podmienky?diky

baby viem si niekde pozrieť na nete či mám živnosť pozastavenú?pacient mi zomrel rodina sa ponukla že mi ju pozastavia nechala som im kopiu pasu ale pravdepodobne príde pozastavenie ešte na A adresu,dík ak viete poradiť.

dnes idem,ako sa mi nechce.Preco len musime toto znasat,ze si tu nemozme zarobit.Cert aby to vzal.Kto este dnes maschieren ?

poslali mi na to heslo.Mali by ti dat odpoved o pozastaveni.Preco si to nespravis same mailom?

nezavidm ti ja koncim 3-tyzdnovku dnes…idem domkov

Napíš celé meno alebo daj aspoň e-mailovú adresu. Viem sa Ti na to pozrieť, ale potrebujem meno i priezvisko. Pri pozastavení živnosti by mal byť vlastnoručný podpis, môžeš to poslať faxom na WKO a oni to naspäť potvrdia e-mailom

Ja idem vo stvrtok, to je radost takto na sviatky ist prec od rodiny. Vsetci sa chystaju, nakupuju,tesia na navstevy a my budeme v praci. Nastastie mam milu rodinu. A Ostern je aj Rakusku pekny, hlavne v horach, na dedine pri Wien. Aj sa trochu tesim, ale domov to nenahradi.

ako prírodná hranica Rakúsko a Maďarsko.
Ty asi si v tom mestečku Neusiedl am See.
Poznám to tam.
V Golse , čo je neďaleko od Neuseidl am See,sa nachádza výborná reštaurácia Varga, kde pripravujú rybie špeciality, z rýb priamo z jazera Neusiedler See.

v Burgenlande.

Ak som na PN som povinná platiť odvody do niektoreho fondu? )Ak na Slovensku je živnostníčka PN viem tak, že zdravotnú poisťovnu si musí platiť. Neviem ako to funguje v Rakusku. Dakujem

Ďakujem za odpoveď:))) pekný deň

Dievčatá ,teraz som sa vrátila z Rakúska zo školenia, ktoré nám sprostredkovala moja agentúra. Pracovný trh je presýtený , pracuje s nami veľa Rumuniek sú na výbornej úrovni (čo sa týka jazyka aj práce.) Väčšina rodín v Rakúsku šetrí peniazmi , zárobky už nie sú také ako bývali predtým. Každý si chce nájsť dobrú prácu ,ale nie je to ľahké. A tie ironické poznámky niektorých autoriek, nie sú na mieste. Začnite rozmýšľať reálne vzhľadom k situácii aká je v Rakúsku, pracujte na sebe zlepšujte si nemčinu a dobré vzťahy. Imidž Sloveniek už nie je taký dobrý ,ako predtým. Čítam príspevky a všade je samá závisť, výsmech z tých čo hľadajú prácu , alebo len začínajú. Slušné správanie je na prvom mieste. Snažte si navzájom pomáhať ak máte takúto možnosť sme predsa ľudia. Prajem vám príjemné sviatky a veľa