Opatrovateľky v Rakúsku

Ahoj Julia,
volam sa Dana a len si tu len tak listujem a zrazu som sa sa dostala na tuto stranku. Velmi sa tomu tesim. Jedna moja znama, pracovala ako opatrovatelka cca 10 rokov. Momentalne nema pracu a nema ziadne kontakty, kedze pracovala vo Švajciarsku. Touto cestou ta prosim, ak jej mozes ty alebo niektora kocka ktora sa s tebou spoji pomoct, budem ti vdacna.
Moj mail: dana.pilvanova@gmail.com
alebo priamo na kamaratku vola sa Emilia emili298@gmail.com.
Dakujem a zelam ti pekne sviatky.

Dan

EVE ďakujeme za želanie a prajeme tiež príjemné sviatky a veľa vody.

Mam velky zaujem zamestnat sa ako opatrovatelka v Rakusku,mam kurz aj znalost nemciny.Len mam problem najst si nejaku rodinu.Bola by som velmi rada keby mi niekto pomohol.moj tel.0949691828

Ďakujem za odpoveď, ale nepovedala si na akom si to bola školení.
Ja by som tam tiež rada.
Poznám Rumunky veľmi dobre. Napríklad v Salzburgu som navštevovala 1 semester Deutsch als Fremdsprache, mala som rumunskú kolegyňu, ktorá z nás najlepšie vedela po nemecky, študovala na Uni Germanistiku. Bola blondína, štíhla vysoká, príjemná, vtipná, vzdelaná. A to mala len 22. To znamená, že ešte v ďalšom štúdiu sa vypracuje na skvelú intelektuálku.
Samozrejme, že aj v Rumunsku sú aj veľmi dobré opatrovateľky, s výbornou nemčinou.
Máš pravdu, že v dnešnej ťažkej situácii sa uplatnia ľudia s vyšším stupňom daností, ktoré vo svojom odbore potrebujú.
Len to Tvoje školenie by ma zaujímalo, takéto finty si odpusti. Obávam sa, že je to priehľadné. Alebo ak to nie je finta, napíš prosím Ťa, názov agentúry, veď to nie je hanba.

To čo by som ja navrhovala je, aby sme všetky , ktoré máme nejakú požiadavku alebo sťažnosť, šikanovanie v práci, nedôstojné pomienky, napísali napr. na WKO.Lebo praktiky niektorých agentúr nie su korektné.
Moja požiadavka by bola, aby už keď platíme Kammerumlage, nech nám napr. poskytnú slovenský preklad Steuerbuch, alebo pokyny o tom, ako treba postupovať presne pri založení, prerušení, ukončení živnosti, atd.
To by bolo potrebné, a nie tu referovať o nejakom školení, aby sme nemali vysoké nároky na výšku mzdy.
V žiadnom prípade Ťa nechcem uraziť, pozdravujem Ťa a prajem všetko dobré.

Mizerne, len zhrabne peniaze a šefka Ta hned odhlasi z adresy, kašlu na opatrovateľku ak majú už peniaze.

Nebolo to ISL Lienz /Korutánsko-Karnten/ oni robia prednášky vo forme školenia pre opatrovateľky

Robí niekto cez SeniorService-M.Kopka?ake mate skusenosti,su seriozni?diky za odpoved

ahoj, niekto v Brunn am Gebirge?

Prosím Vás ženičky poznáte niekto agentúru v ktorej vystupuje meno pani Ondruškova a názov asi 24stundenhilhe. Názov viem len podľa e-mailu, ktorý mali v inzeráte. Bola by som nerada, keby som sa opláchla. Napíšte mi ak niekto niečo o nich viete…prosím.

A.B.O. - agentúra, ktorá zoberie peniaze po 1 a príp. 2 turnuse. Prvýkrát dá miesto, keď máte šťastie (alebo “dobrú hubu”), aj viackrát, ale nečakajte žiadnu pomoc!!!Ani od partnerky vo Viedni Pia Stiaw! Dištancujú sa od všetkého - aj keď vám zaručia - ústne, že odvody budete mať zaplatené a nakoniec nič! To je len jeden príklad. Niektoré ženy sú bez práce aj tri a viac mesiacov. Podmienka - cestovať ich autom. Kto neverí, nech tam beží…a zle dopadne!!!

ahojte baby neviem ci ste poculi co robi agentura joma najnovsie mesiac dopredu treba sama od seba zaslat rocny poplatok na cislo uctu ktore vam nadiktuju po telefone a osobne ist do firmy podpisat zmluvu…

Ahojte aka je agentura alses

Ahojte ja by sompotrebovala poradit s internetom.Kupila som si usb modem pop internet a neviem čo dalej kedsa mi minu gigabajty,či to treba nejak dobijat,Dakujem

Dobrý večer,volala mi nie jaka pani z Mníchovskej agentúry a mala som sa jej ozvať, ale stratila som telefónne číslo. Chcela by som ju poprosiť, aby sa mi ozvala ešte raz. tel. : 0903590479,0918611107

Aká je výška pplatku pri Hilfswerku a na akú dobu sa podpisuje zmluva?

Prosím ťa napíš kontakt na agentúru,ktorá berie opatrovateľky so základnou nemčinou.začala som sa učiť a idem aj na kurznemčiny a na opatrovatelsky.pomôže v rakúsku mi niekto vybaviť živnosť a ostatné dokumenty? Budem veľmi rada ,keď mi napíšeš.
Dám ti aj tel aby sme si pokecali. Pa
0905/286549

Ktore žienky maju skusenosti s agenturou A.B.O?prosim o info

v 19.Bezirku v rodine dr.Rosenkranz? info by bodlo

Anna za svoju agentúru sa samozrejme nehambím. A prepáč ,že na tvoje príspevky nereagujem okamžite,ale na internet sa dostanem iba ak som u syna. Ak sa chceš porozprávať o agentúre , ktorú mám a o tom školení rada ti všetko poviem ak by si mohla nechaj mi sa seba kontakt a ja ti tiež nechám kontakt na seba. Môj mobil 00421914158931.

Platí tvoja ponuka ešte a za čo?