Opatrovateľky v Rakúsku

Laska Zeleneho stvrtku, viera Velkeho piatku,nadej Bielej soboty a vitazstvo Velkonocnej nedele
nech Vas posilni a naplni döverou a pokojom,

Ahojte babenky Poznate alebo mate skusenosti s agenturou Pretious z BA Dakujem

Ahojte babenky Poznate alebo mate skusenosti s agenturou Pretious z BA dakujem

Pekny den - ma niekto prosim skusenosti s agent. po novom HOFFNUG, inak to bolo DAS BESTE. Ak ma niekto od roku 2009 nejake nove inf. skusenost - napiste prosim, alebo aku agent. by ste mi odporucili. Dakujem Al.

želám pekné sviatky baby.

ženy som zhrozený z niektorých čo pisete, mam taky dojem ze sem chodite ohovarat a vybijat si zlosť. Ale to, čo sa opravdu robí, ze zeny kradnú a opijaju sa to nepise ani jedna, nic v zlom ale malo by sa pisat objektivne…a tej, ktorej radite ze ma dat niekoho na sud tak v tom nieco asi bude, lebo ak by mala pravdu tak to davno urobí a nebude pisat pod anonymom…však Katka?

mna tiež kontaktovala 2krat p.Ondrušková nieco mi tam nesedelo nešla som cez ňu.

Evi ale keď sa za svoju ag.nehanbíš prečo nenapíšeš jej meno asi preto že ju i iné ženy poznajú a majú skúsenosť…

K môjmu príspevku som zabudla:
Veď každý nech si skúsi sám ktorú ag. si vyberie, tu sa naozaj neoplatí napísať pravdu, lebo niektoré agentúry z Vás urobia svine najväčšieho zrna

Ahojte,vei mi niekto poradit, či odporučit nejakého skuseného dopravcu do Grázu? Niekoho,kto tam jazdi každý pracovný den? Dakujem a zároven vám všetkým opatrovatelká a opatrovatelom želám hlavne pokojné prežitie zbytku velkonočných sviatkov.

v mene nášho kolektívu ti naša drahá Miroslava gratulujeme k tvojmu sviatku,nech sa ti už konečne začne darit s tým zhánaním rodín,nech tie čo ti tu vypisujú sa dočkajú aj odpovede od teba.tak všetko naj…

musis sama skusit, ktora Ti bude vyhovovat.
Pre dobre opatrovatelky je prace dost.

Monika asi si aj ty zabudla, ako sa správali aj k Vám, takže tu teraz nevypisuj aká som ja najhoršia a oni super. Len s tým rozdielom, že Vy ste sa radšej podriadili aby ste sa mali dobre. Viacej k tomu nebudem písať nič a čo sa týka mojich príspevkov, ja som už písala, že boli 3, takže isto nevyšlo z mojej hlavy že vyhodil šofér ženu na diaľnici, to ja nemám z kadiaľ vedieť, bolo to tu na fóre, treba čítať všetko. A nemám prečo očierňovať agentúru, vy si to robíte sami. Tu netreba nič hovoriť, premlelo sa u Vás už kvantum ľudí. Takže nepripisujte láskavo všetky príspevky na moje triko! Keď je Anka taká dobrá, tak by si mala vedieť, že pri tých problémoch čo boli, ona brízgala na Vás pred Klausom, len mne to zakázali hovoriť, takže ti poviem len jedno, keby to mne urobila sestra, tak sa na ňu ani nepozriem… Prepáč, ale prisahám, že je to tak!!! A mňa môžete očierňovať koľko chcete, ja viem svoje, dokonca aj ženy s ktorými som sa rozprávala, keď som robila u Klausa, ak som niekomu vadila, tak ma to mrzí, ale nemyslím si že by som niekomu ublížila.

Prajem vsetkym opatrovatelkam aj ostatnym pekny sviatocny den.Dievcata v prvom rade vas chcem poprosit hlavne tie co tu hore si vybavujete ucty medzi sebou ze nebolo by lepsie keby ste si to vysvetlili nejak sukromne mailami alebo nejak inak?Koho to tu zaujima?Mna teda urcite nie…Nikoho z tych ludi nepoznam a nepaci sa mi ze si tu riesite verejne svoje rozne nezhody.Mate z toho dobry pocit ked to sem zavesite?Vy si myslite ze to nejako pomoze veci?Toto je forum na ine ucely ako na ociernovanie sa jedna druhej.Nemyslite?Toto co vy tu pisete sa stava aj v inych agenturach len inym sposobom mozno.Prosim vas trosku sa zamyslite nad sebou a nad svojim spravanim lebo budu vsetci len krutit hlavami ze ako mozu taketo zeny pracovat v zahranici a pri chorych pacientoch kde je predovsetkym potrebna laska (myslim taka medziludska),zodpovednost,slusne vystupovanie ,vedomosti co sa tyka nasej prace,(teda hlavne)vedomost jazyka a taka zdrava reprezentacia nas sloveniek v inych statoch.Toto vsetko vela zenam chyba len jedno nie a tou je vidina penazi…Je to velmi smutne ked pride OP do rodiny a musi hned odist lebo sa nevie dorozumiet s rodinou.A este bude tvrdit ze ona vie a ze nechape ze co sa im nepaci.Vobec nie su niektore sebakriticke a myslia si ze nemusia nic preto urobit len vediet uvarit a upratat.Pisem to preto lebo prave toto sa stalo v jednej rodine nedaleko mna.Este aj ja som sa citila trapne ked som sa o tom dozvedela.Takze mile zeny musite sa len ucit jazyk a zdokonalovat sa vo vsetkom.Uz davno skoncila doba ze im staci len uvarit a upratat ako som to uz spominala.A potom samozrejme ze ak vas nechcu tak sa treba zamysliet nad sebou a nie nadavat na rodinu a na cely svet ako je kazdy ku vam nespravodlivy atd…ale to prijat ako holy fakt a zdvihnut hlavu hore a trosku na sebe popracovat a urcite sa to raz podari.Dalo by sa o tom vela pisat a aj tu uz bolo velakrat popisane ale ja som len chcela trosku naznacit ze toto su pre nas dolezite veci a nie taketo verejne ohovaranie ci uz jedna druhej alebo aj agentury lebo vite ze v zivote je to tak ze kolko ludi tolko chuti a neda sa kazdemu vyhoviet.Prajem ste raz PEKNY SVIATOCNY DEN

Prepáč, ale ešte jedna vec, ty ako vieš, ako som sa ja mala? Bola si tam niekedy so mnou? By si sa veľmi čudovala, ako sa správal za tie 2 týždne. Nikdy som nepovedala, že nikdy nebola situácia, kedy by som sa mala dobre, len ich žiaľ bolo veľmi málo. Bože veď ešte aj keď som išla na ten poondiaty záchod a medzi tým zazvonil telefón, tak som mala počúvania, že keď počujem telefón musím utekať ho zodvihnúť. A že ma štve že Anna tam ešte robí? Nech robí, ja mám super robotu, nemám čo ľutovať,ale nech si zostane pri ňom sama a nech netrápia iné op. Prečo nenapíšeš koľko žien sa priamo u Klausa vystriedalo? Len Anička stále zostáva, ktovie prečo?

máte pravdu, sem tieto príspevky nepatria, takže to viacej rozoberať nebudem, ale za môj pravdivý príspevok voči ag. som bola neprávom očierňovaná a to nedovolím. Takže prepáčte.

A tá MONIKA nie je op. ani to nikdy nerobila, len je pomocníčka v ag. takže asi preto si to nevie predstaviť, čo to znamená psychický teror.

Pekný deň

op, mate vo vsetkom pravdu, robila som u Kacianku asi tri mes.bola to katastrofa, ziadna spravodlivost, len aby zhrabli peniaze a potom sa naparujú aki su bohaty nech si podaju dane,ten invalid je obycajny hlupak ktory klame nas op a my mu za to este aj platime, ked je nejaky problem da k telefonu svoje op. alebo frajerku ktora brerie peniaze este aj za to ze s nim spava takato je ta anicka kmetova, smeju sa na inych ale na svoju rodinu sa nepozrie, cela detva ich ohovara co su to za ludia, v ag.funguje rodinkarstvo ale aj nevera a podvody ja by som sa hanbila vyjst na ulicu nie este sa premavat po detve ako pavice za nase peniaze skuste si na to zarobit same poctivou robotou nie klamstvom

toto som aj ja pocula ze v tej agenture funguju podivne praktiky co sa podvadzania tyka.ale v rodine som problem nemala to len op. sa medzi sebou bavia.peknu velku noc

op. uz sa tu nepise o nicom inom len o blbostiach, napiste sem-tam aj nieco normalne, s pozdravom Idka

Chodí niekto do AT cez pani Ondrúškovú? Prosím napíšte niečo, mám ísť do AT 1x a cez ňu.