A.B.O. - Choď nižšie a čítaj. Tam som zhruba napísala, aká je to agentúra.
Tým čo nosia sukničky,veľa čerstvej
vodičky.
Tým čo nosia nohavice, veľa dobrej
slivovice!
A nehašterte sa ešte aj dnes,veď tento deň je v roku len raz.
Ahoj žienky,prosím vás,odchadzam od rodiny,potrebujem sa odhlasit,no este neviem miesto dalsieho posobenia,je lepsie sa najskor odhlasit a potom prihlasit,alebo pockat a rovno sa prehlasit.Prosim a dakujem za kazdu radu
kde si môžem zadovážiť nemčinu pre samoukov pre opatrovateľky? vďaka za odpoveď
Ahojte!Má volakto z Vás skúsenosť s p.Darinou Mikulovou?Pre ktorú agentúru robí nábor?Každé info ma poteší…DAKUJEM
nemčinu pre samoukov dostaneš v každom knihkupectve su to 2knihy ale stačí ti v pohode na dorozumenie i 1kniha.
ak si behom mesiaca najdeš novu rodinu tak si len prehlas miesto podnikania a prechodný pobyt ak nie tak si pozastav živnosť a zruš prechodný pobyt.
Aj mne sľúbili prácu cez p. Ondruškovu…napíš mi cez e-mail. A Vy žienky ak niektorá viete niečo o nej a jej agentúre…napíšte nám.
vyskušaj vlak je to pohodlnejšie ak raz skusiš dopravcou už nebudeš potrebovať.
mne tiež ponukala miesto niečo mi tam nesedelo.som teraz cez známu.
krasne ste to napisali-cela Detva ohovara, nie len Detva, celý svet je taký…chodím cez druhú agentúru, nie cez Katzianku a zažila som konkrétne v Detve to, že šofér musel vysadiť kolegyňu inde, nie tam, kde býva, aby ju susedia nevideli, že chodí do Rakúska.Je to hanba, každý má možnosť vycestovať a skúsiť aká je to robota.Pomali si závidíme aj nos medzi očami…
Mohli by ste mi prosím poradiť? Pri prvej rodine mi vybavili živnosť v Rakúsku. Ale keď ma prišla vystriedať striedačka, tak mi dedko zomrel. Predpokladám že mi papiere poslali na adresu, kde som pracovala. Chcela by som vedieť, či sa potrebujem teraz niekde prehlásiť,/okrem prechodného pobytu/ ak mám novú rodinu, a tá ma už prehlásila na pobyt k nim. Živnosť mi zatial ešte nedoručili. AKo dlho môže trvať kým mi pošlú živnosť? Ďakujem za odpoveď.
moja, neviem,ktorú Moniku myslíš, ale ja sa tak nevolám, to,že sa podpíšem ako MONK, neznamená,že som nejaká Monika.Mám len rád poriadok a nemám rád, ked píše niekto o niečom pri čom nebol…a ak ty si mala s niekym problem, tak si to rieš s nim…a baby pošlite mi recept na nejaký dobrý koláč, lebo ten môj kremeš je nanič…
zdravotna sestra, nastup v stredu 07.04.2010, 70/den, volat este dnes do 24.00 hod tel.: 004368120304721
ozvi sa na mail, o nieco sa pokusime
VaV Slovakia má nemčinu pre opatrovateľky
Dobry vecer.
Vie mi niekto poradiť? Začínam si vybavovať v Rakúsku prídavky na deti. Vraj potrebujem aj potvrdenie o návšteve školy dieťaťa. Je na to nejaký formulár? Kde ho dostanem? Za radu vopred ďakujem.
nemcinu pre opatrovatelky si mozes objednat aj cez agenuru VAV na ich stranke sa da aj na dobierku.ja mam tiz tak,len som dlho cakala a stale urgovala.
dakujem evka za radu.Nech sa dari
Dobrý večer, napíšte mail. adresu, mám výborný recept na nepečené tiramisu.(má jednoduchú prípravu). Príjemný zbytok sviatkov!!!