Opatrovateľky v Rakúsku

Dobrý večer, výborná nemčina pre opatrovateľky je aj na www.podvrskom.sk. Je to učebnica + 3CD, stojí 26,89EUR, dá sa objednať cez internet. Autor:Kutišová Petra, Kolárová Karin- Nemčina pre opatrovateľky.Ja mám obidve ( aj z VaV), ale táto je lepšia!!! Príjemný večer!!

Dobry vecer,chcem sa opytat ako si zistim vysku kreditu pri prenosnom internete drei-3-
Vdaka za infotmacie

dobré ránko všetkým kolegynkám! chcem vás poprosiť o pomoc, dávnejšie som tu čítala o pani, myslím že bola z oravy, ktorá robila preklady dokladov do nemčiny, a myslím, že to bolo na dobierku…žial nemôžem to tu nájsť…neviete niektorá o tejto pani?
som v 23. bez. nie je tam niekto?

cau ja som v 2.bezirku pri stadion centre volno mam od 13-15.napis cislo

Ahojte. Chcem sa opýtať, či nejde niektorá opatrovateľka vo štvrtok ráno z Viedne na východ vlastným autom?

Pri žiadosti na príd na deti stačí potvrdenie, ktoré vydá škola na požiadanie.

blbá,píšeš o konkrétnych veciach, ktoré nemá kto iný vedieť, takže si len niekto blízky ag. A mimochodom prečo nereagujete na tie ostatné príspevky od ostatných žien, ktoré o ag. písali?

Ahoj Julia ja som tiez vo Viedni a pracujem ako opatrovatelka pri leziacom pacientovi.ale je to coraz tažšie lebo slabne aj jej manžel a platia stale rovnako aj ked sa dedo považuje za samostatneho ale nieje lebo potrebuje opateru aj on.Ak mi vies najst nieco lepsie a 55-60eur na den hned nastupim.Dakujem Janka

Ak už mate Gewerbe,a je len pozastavene, tak cez Vivu ak idete robiť,musíte zaplatiť poplatok 270 eur! Žeby aktivácia bola taká časovo náročná,alebo jednoducho chcú zarobiť na nás???nerozumiem,stalo sa aj niekomu z vás?

pre lampa1 ak maš pozastavenu živnosť tak sama ju zase daš do pohybu bez jedneho eura netreba ti k tomu žiadnu agenturu formular najdeš na nete to je hanba ak niekto pyta za to peniaze pa

Janka ta Julia už nie je

Ria040, myslíš p. Ing. Lenčuchovú? Je tiež z Oravy a má aj vlastnú agentúru. Super pani. A prečo práve z Oravy? Si odtiaľ?

Aha, zabudla som jej t. č. :00421907800508

pre bernadetu
V ag V i v a to robia,resp ich rak.partner to tak vraj chce. / a ešte 700e na rok/!

Dobrý deň, je tu niekto kto by pre mňa zohnal prácu opatrovateľky v Rakusku. V slovenskej alebo v českej rodine. Kontakt: 0904141293

lampa 1 dost penazi ale ked clovek nema inu možnost to za živnosť by si mohli odpustiť ale…

Dievčatá, poraďte:môže rodina bez môjho splnomocnenia pozastaiť pri odhlásení prechodného pobytu pozastaviť aj moju živnosť? Stalo sa mi to a ani som to nevedela…Mám ju síce obnovenú, ale ako je to započítaním do dôchodku?

Ahoj.
Ja som v Brunn am Gebirge.Ak dobre viem,je to niekde pri 23.bezirku.Ak chceš,napiš mi na mail: elkesettlevel@centrum.sk

Prosim vas zienky velmi o radu, som 1x v rodine, babka je mobilna, vsetko robi sama, len sa mi odmieta sprchovat!striedacka hovorila, ze sa musi 2x v tyzdni, ale ked jej to spomeniem, tak to stale odlozi na zajtra, poradte, ako na nu?nechcem byt drza,lebo sa rozculi…inak je vsetko ok.
Dakujem!!!

pri vhodnej príležitosti sa začni ovoniavať a nahlas zahlas" no musím sa osprchovať" Ak to babči dôjde kam má, máš po probléme.Odskúšané.