chcela by som vas poprosit,ak viete o nejakej serioznej agenture dajte mi vediet na moj meil alebo na tel.0944521515. pracujem ako opatrovatelka v domove dochodcov,prax v zahranici mam a nemecky jazyk ovladam velmi dobre
ozvi sa na spark720@azet.sk
Mne tiež koleg. vravela, že predo mnou mali op. tie isté problémy tak som išla na ňu takticky, že som jej večer povedala, že Omi zajtra by sme sa mohli osprchovať, čo ak niekto príde na návštevu, tak musíte byť kočka. A poviem vám, že som nemala ani raz problém. :D:D:D Vy viete najlepšie ako na ňu môžete ísť, čo jej povedať, ale proste ju netreba nútiť a nedať jej to rozkazom, treba jej dať pocit, že sa môže rozhodnúť sama… Všetko dobré prajem
ziadna seriozna agentura neexistuje vsetci len okradaju a bohatnu na chudobe a vy co tu pisete, ze chcete pracovat v rakusku, alebo, ze vam to niekto sprostredkuje tak ha, ha, ha snivajte dalej.Teraz aj tak nastal problem cele rakusko obsadili madarky, ukrajinky, rumunky a to za 350e az 400eur takze neviem ako vy ale u nas v blave tolko zaroby upratovacka.
potvrdene ti dá škola potom treba to dat preložit do nemčiny
prosim Vás dajte mi informaciu o agenture Bestens Betreut pracu sprostr.p.Vargová mám v pondelok nastupiť .Dakujem Vám V…
Prosím Vás, pozná niektorá z Vás agentúru v Leviciach, ktorá sprostredkováva prácu opatrovateliek v AT? Ak áno prosím, napíšte mi kontakt.Ďakujem
chod do >
Blavy robit upratovacku a nechaj nas na pokoji.
ani sa necudujem, ze Ta vsetci okradaju, ved sa pozri akym stylom pises, ak si aj v praci taka stylova, tak rob radsej v Blave upratovacku, ok?
ahoj Jela ja som z levic ktoru agenturu myslis alebo koho menovite napis mi na mail martav@zoznam.sk
Dakujem za rady,nikdy som babke nepovedala prikazom, ze sa ma ist sprchovat,len som jej povedala, ze by sme sa mohli ist osprchovat a ona na to,ze to je jej vec, kedy sa pojde sprchovat…skusila som to aj s navstevou,nic nepomaha,neviem, ci nezavolam jej dcere…moja striedacka s tym nemala problem…uz fakt neviem, inak vychadzame v pohode…
ivana
Ďakujem za radu.
Poradil by mi niekto agentúru, ktorá spostredkuje prácu v Grazi resp. Klagenfurte. Mám opatrovateľský kurz, rakúsku živnosť a dobrú znalosť nemeckého jazyka. Ďakujem
je mi ľúto, že som ti nepomohla, možno naozaj pomôže povedať jej rodine, že sa nechce umývať, možno keď jej oni dohovoria, tak si dá povedať, podľa mojich skúseností mali moje babky dosť veľký rešpekt pred deťmi/vnukmi. Vyskúšaj a prajem všetko dobré…A to som raz mala naozaj tvrdohlavú babku. Pri nej nechcel nikto iný vydržať:D:D:D
Ahojte už som sem raz pisla a nikto mi neodpovedal tak sa pokusim ešte raz.Pracujem v Salzburgu a kupila som si tu internet do notebooku,ten net sa vola že BOB INTERNET a chcem sa spytat či ma niekto s nim skusenoast lebo vobec neviem ako si tam mam pozerat tie gigabajty a čo potom ked sa mi minu že ako si to mam dobit.Dakujem za info
a budem rada ked mi niekto poradi
Dobrý deň.Chcem sa opýtať,či nepotrebujete prepravcu osôb.Mam pohodlne auto ,polohovatelne sadadla.Vopred dakujem za odpoved.
S pozdravom
Ahojte, chcela by som sa spýtať, kto je vonku cez LÍVIU ALBERTOVU, či je seriozna a či sú ťažké skúšky?ĎAKUJEM
ahoj, nie som z oravy, som od žiliny, ale čítala som, že prekladá za polovicu, len som to tu nemohla nájsť…ďakujem
no, tak som to pozrela na nete, ak som to dobre si v 22. bez. a nie je to hneď vedľa, škoda…
Ahoj.Som opatrovatelka v salzburgu,vie mi niekto poradit ako to je s marodkou,ked ma niekto zivnost?