Opatrovateľky v Rakúsku

Ak si platis pripoistenie Zusatzversicherung, tak mas narok, ak nie, tak nic z toho nemas…

Ak viete nemecky a nevadi vam dialka, tak ag. www.qualitypflegebetreuung.at hlada opatrovatelky do Vorarlbergu…

a kde to treba vybavit a kolko to je mesacne,myslim to pripoistenie.vztahuje sa to aj na rizikove tehotenstvo?

Mozes na SVA poziadat, plati sa 15€ mesacne, normalne s kvartalom - sekom, alebo ak platis cez E Rechnung, tak spolu. V podkladoch od SVA, v tom zelenom obale najdes brozurku Antrag auf Zusatzversicherung, vyplnis a odosles na SVA, alebo osobne tam zajdi. Podmienka na cerpanie je platit min. 6 mesiacov.

Ahojte poznáte niekto agentúru Pretiosus?
Aké s nimi máte skúsenosti , Ďakujem Hela

nas dedo si zasa nechcel umyvat vlasy po dobrom, tak sme sa ho prestali pýtat, ci chce, a skrátka sme mu ich pri sprchovani umyli a bolo, so slovami ze vlasy má spinavé a zaviedli sme pravidelnost, aj ked sa mu to nepacilo. So sprchovanim take problemy neboli, ale zabralo aj to, ked mu dcera povedala, ze bude smrdiet, ked sa neokupe, treba na nu rodinu - nech jej dohovoria. Poznam op, ktora mala tento problem s babkou, az jej na rovinu povedala, ze ma spinave vlasy a spinave vlasy smrdia, a bolo.

ahojte ,počuli ste niečo o tom aby si opatrovatelka platila sama zdrav.odvody?

Ahojte ,je možne aby vám rodina neplatila zdrav.odvody,cca145eur na mesiac?,ako to je vlastne platite si sami??

Vsade kde pracujes musia byt tvoje odvody zaplatene!!!

To sa este stale nase slovenske zeny nehavaju zotrocovat ako velke opatrovatelky?Od agentur davajte ruky prec,a ty co chcu tak strasne pomahat a vybavit robotu su obycajny odrbavaci.Ked mate take obrovske znalosti nemciny a ste sveta skusene neviem preco sa konkretne nekontaktujete s AMS,alebo v domovoch dochodcov.

podla toho, co mas vo Werkvertragu dohodnute…ak ti maju hradit oni, tak dohodnut, ci oni ti zaplatia sek, ked pride, alebo vyplacanie ku kazdemu honoraru a zaplatis si sama,ved ty si zodpovedas za zaplatenie, je to tvoja zivnost. Nikde u nikoho nepochodis s tym, ze rodina ti to nezaplatila.

Veza ty sa pytas na platenie odvodov po telefonickom rozhovore s pani vargovou.s tou co ponuka v avize pracu opatrovatelkam.

je to normalne, ze si to plati sama…

baby poznate pana S.Puchera???ponuka prácu opatrovatelkam,pýta 30e vopred a potom 150eur po turnuse???

,nie,a čo v avíze? ponuka podme podmienky?že si platiš sama odvody?

dakujem pomohli ste mi

hej rano som s nou hovorila.povedala mi,ze odvody si platim sama.ze mi rodina da denne k platu 10eur.na zaplatenie.

Ahoj, čítala som tvoj príspevok, prepáč,že sa ťa oslovím, ale rada by som našla prácu v Salzburgu, náhodou nevieš poradiť? Bola by som veľmi vďačná aj za odpoveď!!!
Pzdravujem ťa,
Gabi

mas svatu pravdu budes moja krvna skupina.

ved mas pravdu, ale co im este clovek ma povedat.
Zachovaj döstojnost a pokoj.