Opatrovateľky v Rakúsku

Ja som ku žiadosti o prídavky potrebovala aj potvrdenie o spoločnom bydlisku a potvr. o poberaní dp na Slovensku. Všetko bez prekladu. Ale to závisí od Finanzamtu.

ahoj a turnusy sú dlhšie ako 2 týždne?

No to aj mna zaujíma??? nie je to nejaký podvod co chce získať osobne udaje???

a na čo su im naše osobné udaje vlastne?

ahoj včera som jej písala berie vraj jednorazovy poplatok 400e. a potom vraj nič no ja uz tiez nicomu a nikomu neverim

Ahoj a ake poplatky su pri nich najdu rodinu skoro

no neviem to meno je take zvlastne a je vela podvodníkov co to možu zneužit presne osobne udaje nase… tak neviem

Ahojte poznate agenturu z viedne pflegegruppe Verein co su zac lebo na stranke nemaju ani poplatky ani platove podmienky uvedene

Ahoj Wera z 18.12.2009 Napíš bližšie o agenture A.B.O. Sú spoľahliví.Niekto tvrdí že zoberú peniaze a potom Nič.

je z anglictiny opatrovatel…

2 tyzdne, je to na ich www uvedene…)) citajte. Mam s nimi dobre skusenosti…)ale je to len Vorarlberg…

Dobry den.Reagujem na Vaš nazor a zaroveň by som sa chcel spytať ci viete sprostredkovat pracu aj pre muzov?..
Mam opatrovatelsky kurz aj prax a ovladam nemecky jazyk.Dakujem

reagovat možete,no pani neexistuje,tak odpoved ani nečakajte

Lili a konkrétne s čím si veĺmi spokojná?

Je niektorá z vás vo Wiener Neustadt? Ako tam cestujete, vlakom či máte šoféra? Lebo sa mi tam črtá rodina.

Ahojte. Nemáte niekto kontakt na SVA Wien - e-mail. Mám asi nesprávne sv.noe@swagw.at
stále sa mi vracia pošta. Nemá niekto správnu adresu? Ďakujem

Zuzana,záleží odkial si.ja chodím z R.Soboty s vodičmi z Lučenca a som spokojná.chodím do Wien.cestu preplatí rodina,kufor odnesie vodič.a či mám ušetrených 5-10e,to neriešim.

a to sú práve oni čo berú 270 eur akože za vybavenie Gewerbe, aj keď ho už máte, a 700 eur ročne poplatok!!!

Ach bože bože agentury ahentury??? Pekne teda ryžuju na chudinkach opatrovatelkach a to aj SČK,že sa teda nehanbia!!!
Dobre nech si pýtaju ale nie tolko preboha ved to už hraničí proti ludskosti!!!

dobry den chcem sa vas opytat mam zaujem ist pracovat do rakuska ako opatrovatelka.prosim vas poradili by ste my ci ste isli cez agenturu alebo kamaratka vam to vybavila.ovladate aj rec?dakujem moj meil je.zdenkazh1@azet.sk dakujem