Opatrovateľky v Rakúsku

Zelam pekny den,
rada by som sa s vami poradila, ci mam narok na prispevok pre moje zdravotne - nie telesne, postihnute dieta. Ma dietu celiakiu. Na Slovensku dostava urcitu sumu, 30 Euro na mesiac. Ma narok v Rakusku na nejaky doplatok, podobne ako je to v pripade rodinnych pridavkov?

začnite sa už trošku zaujímat o dopravcu z inej strany-napr.skúsenosti,typ auta,prístup,spolahlivost,flexibila.a nie cena.šetrite inde-nie na vlastnom zdraví.

mna ako dopravcu nikdy nenapadlo si pýtat za nosenie tašiek-pre mńa je to samozrejmosť.tak isto odprevadiť opatr.až k dverám.

Mám v Rakusku u priateľa trvalý pobyt. Prihlásim sa v rodine pacientky na prechodný pobyt? Alebo sa neprihlasujem vôbec a pošta mi chodí na trvalý pobyt,alebo ako to mám vyriešiť?

Co ma taky dennnik v slovencine aj nemcine a robi caz slovensku agenturu,ktora jej ho aj dala.takze tak

jajjaaj RP nie sú zdaňované,to zas koho napadla takáto sprostosť?

SRANDUJES???dopravca je zodpovedny za to,aby jeho soferi boli flexibilny,spolahlivy,skuseny,s dobrym autom.Takze ak ponukas prepravnu sluzbu,ma byt vsetko OK!!!My si takych chceme platit, tak preto nas zaujima hlavne cena

Werktrag, čítala si?? Od Zory : 10.4./21:20 hod, super,len si tam nahoď slovenčinu

prihlasis sa na prechodny u pacienta, postu si mozes nechat zasielat na trvaly alebo prechodny, ako chces, len to musis nahlasit na urady

nemaš teda aj pre mna prácu zaplatim za sprostredkovanie

Ahoj Julia.Volam sa Nikola a velmi rada by som chcela ist pracovat do Rakuska ako opatrovatelka.Mam uz vybavene vsetky papiere,aj prelozeny vypis z registra trestov,osvedcenie o kurze,ale neviem sa pohnut dalej.neviem na koho by som sa mala obratit.Nasla som tu teba,tak by som ta chcela poprosit o radu.ak by si sa rozhodla poradit mi,tak mi mozes napisat na moj mail…nicoleta331@azet.sk dakujem velmi pekne a prajem pekny zvysok vecera

milé kolegyne neviete mi povedať aké máte skúsenosti s p.Lechmanom z Košíc?aká je to aget.spoľahlivý…? vďaka

Baby poculi ste ze by bol niekto dlhodobo vypisany,ked ma zivnost?Ma namysli,ked mam zivnost a doktor usudi ze mam rizikove tehotenstvo a musim byt na marodke.

agentúra?

Nikola, poriadne si prečítaj diskusiu.Komu sa vlastne ohlasuješ.Register trestov si daj preložiť až pred vycestovaním, lebo platí len 3 mesiace.

P. Lechman robí s potencionálnymi opatrovateľkami pohovory v nemčine. On len pracuje (alebo si privyrába?)pre niekoho. Za pohovory sa platí.k nemu ta posielajú sprostredkovateľky. Dúfam, že myslíme toho istého Lechmana.

ahojki,dakujem za informacie.keby si mala ty nejake otazky kludne napis.

nuž o to zdravie ide preto chodím vlakom.

ano asi to tak bude,ďakujem a nech sa darí…

ahoj baby, nedavno som tu v diskusiach nasla link na stranku, kde si mozete pozriet, ci mate zivnost…no teraz ju uz neviem najst, viete mi prosim Vas poradit…robim uz 2 mesiace v rakusku ,a agentura dodnes mi nedala moju zivnost do roky, stale sa vyhovara, mam pocit ze to nie je v poriadku, dakujem krasne, katka