Opatrovateľky v Rakúsku

wko.at - Firmen A-Z

Dobrý den,chcem si pozriet čo som zaregistrovana alebo i niekto v okolí,no nejde mi to otvorit,čo treba doplnit do kolonky Branche?,alebo zertifiket? dakujem

Daš si:WKO.at-Firmen A-Z,do polička vlavo tvoje meno,políčko vpravo-mesto,kde si/ukázalo mi to aj bez toho/.Ked si dáš len"Personenbetreuerin a miesto-ukáže ti všetky OP v danom meste

pani Slováková píše komentare na seba len tie naj,aby získala opatrovatelky

ahojte dievcata mam prosbu neviete mi poradit aka karta sa kupuje na Slovensku aby sme mohli pozerat slovenske programy v rakusku?a kde sa da kupit dakujem…

zalezi kde ma rodina natoceny satelit ja som v Grazi a mame tam UPC ,kartu som si zaobstarala na Slovensku mesacne platime 11,06 Eur.

Ahojte dievčatá chcela by som vás poprosiť o radu ohľadne prídavkov: požiadala som si o ne vlani v októbri, v januári tohto roku mi prišlo Differenzzahlungsbescheid všetko ok mi prišlo na účet od kedy som začala pracovať v AT až do toho januára ale od vtedy nič. Papiere som odovzdala všetky čo bolo treba som slobodná čo tam bolo samozrejme uvedené tiež niekde je chyba či mám iba čakať? Ako často to posielajú? Teraz mi prišiel výpis z banky a neposlali ani za marec-som myslela že každé dva mesiace. Ako to chodí teda?Ďakujem za každú radu…

takže sama som sda tam našla i s adresou,no ked dam miesto mojho mena len personenbereuerin a potom mesto tak sa mi nezobrazí nič.musim skušat dalej.Pekne dakujem za usmernenie.
pekný den.

ahoj julia ak by si prosim o neakej praci dobrej vedela napis mi prosim na meil…velmi pekne dakujem.jana.simova22@gmail.com

nahodou nepoznate niektora r.Robert Madlen??

ahoj,skús si zavolať na príslušný Finanzamt pozrú,čo je vo veci,len v Rakúsku je to tak vyplácajú ako sa im chce,veľa žien čaká celé mesiace,poznám také čo aj 10,ja od septembra a to som tiež rozvedená a stále niečo pýtajú a väčšinou to,čo som im už odniesla,majú príšerný bordeľ a neochota je na prvom mieste,tak len vydržať ahoj

veď čítajte pozornejšie!

tá z roku 2008???

anna dakujem a kde by som tu kartu mohla u nas kupit ja som tiez v Grazi…dakujem

kupila som si ju priamo v UPC neviem z ktoreho mesta na Slovensku si ale sidlo maju po celom Slovensku

Ahojte, chcela by som poprosiť o radu.Po pozastavení živnosti som si opäť konečne našla prácu.Vyhovuje mi dokonca aj to,že cestujem každý deň.Ale týždenne odpracujem len 34h,a rodina mi povedala,že nebude za mňa platiť odvody,lebo neodpracujem 49h.Vraj to je týždenné minimum.Je to pravda?Ale veď oni chcú ten pracovný čas taký krátky,že na viac nemajú peniaze.Už som dostala aj oznámenie z WKO,že mám živnosť opäť otvorenú.Rodina ma tiež zahlásila “Meldezetel”,ale potvrdený doklad mi o tom nedali,žepraj to nieje potrebné.Mám na ňom nástojiť?Máte s takýmto prípadom niektorá skúsenosť?

Dobry vecer,vedel by mi niekto pomoct s formularom alebo resp.tlacivom, ktorym mozem poziadat o zasielanie posty z rakuskych institucii na slovensku adresu? Dakujem.

Prosim o radu. Do kolkýc dní som povinná uzavrieť zmluvu s rodinou o výkone práce. Dakujem za odpoved.

ahoj aj ja som mala tento problem vlani musis si poziadat o pridavky znova a to pismnou formou vysvetlit ze si samozivitelka tie formulare ktore si im predkladala boli len za minuly rok doplatok ti poslu za vsetky zameskane mesiace oni nemozu vediet ci sa za tych par mesiacou u teba nic nezmenilo ja som si to vybavila behom par dni .pridavky davaju do konca augusta potom ta opatovne vyzvu na predlozenie potvrdenia o navsteve skoly.chodia pridavky kazde dva mesiace ja som ich uz dostala tento mesiac.ak potrebujes poradit mozte mi zavolat0904225336alebo napisat.do15.4.som doma.

ďakujem ti, skúsim prezistiť o čo im ide tentoraz teda lebo tam je to fakt bláznivé s nimi na úradoch.A nečudovala by som sa keby bolo naozaj všetko v poriadku len peňazí nikde.No uvidím…