našla som len číslo na pevnú chcela som radšej kontakt na mail alebo mobil ale i tak dík.dík
Ahoj! nedávno som začala pracovať v rakúsku a tiež by som ťa chcela poprosiť o zaslanie vzoru zmluvy medzi mnou a rodinou. Ďakujem veľmi pekne.
asi sa volá Linda Winkler ale neviem určite dík
a čo ešte potrebuješ pracu ne? to asi väčšina z nas. OP robia všade
Ahoj,tu je kazda odpoved na uvazenie,lebo kazdy pacien ma iny priebeh choroby.Jedno je iste ze su dezorientovani,viac alebo menej agresivny.Vyzaduju neustaly dohlad,lebo aj ked su pri zmysloch moze prejst okamih a uz nevedia kde su a co robia.Nechcem ta strasit,som zdravotna sestra a tuto pracu v Rakusku robim 7 rokov,mala som takuto pacientku ,chvilami bola taka zlata mila pritulna a o chvilu na mna a vsetkych naokolo utocila,behala po dome,ruky mi strkala do hrnca s horucou polievkou atd…uz nikdy viac!Ked to bude tazky a agresivny stav,tak jednoducho poziadas o inu rodinu,mas na to pravo,len sa neboj!Vela stastia Anka
Dobrý večer volam sa Lucia nedavno som si urobila opatrovatelský kurz vedeli by ste mi niekto poskytnút kontakty na nejaké agentúry. Veľmi by som chcela pracovat v Rakúsku ako opatrovateľka Dakujem.
Ahoj Tereza,ďakujem Ti veľmi pekne za tvoju informáciu a hlavne za snahu pomôcť.
Ahojte, mala som tiež pacientku s alzh., ked nechcela jesť lieky, dala som jej ich rozdrvené do kávy alebo do polievky. Nebola síce agresívna, ale bolo to skutočne o nervy. Ešte k tomu 2 plznúce psíky a “múdry dedko”. Bola som bez striedačky, takže som prišla a hned som umývala po psoch. Nemala som izbu a dlho ani poriadnu posteľ.Takže aj takto je v Rakúsku.Ale bolo to zaujímavé, človek zistí, že aj to je život /choroba a bieda/ a pozerám sa na svet inými očami. Veľa zdravia všetkým.
Vie niekto kde je v tejto diskusii nejaký návod na vyplnenie daňového priznania E1 a E1a ?
Niekto spomínal , že to je niekde okolo strany 40 , ale buď je to niekde úplne inde alebo je to už vymazané. Vďaka.
dakujem, ale nechce mi to najst.
Ake mate skusenosti s agenturov EU NETZ Michalovce.
Dobrý deň dámy. Chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s agentúrou Connekt v BB, s pani Turčanovou. Ďakujem
ak vies nemecky a mas skusenosti, urcite Ti najde miesto, ja mam od nej vyborne miesto. Ale ak si das tu do vyhladavaca Turcanova, tak najdes aj negativne prispevky.
vyborne miesto
ak to robiš dobre,možno tam neni nikto.Ešte raz:WKO.at-FirmenA-Z,vlavo poličko-Personenbetreuer,vpravo-mesto/dedina/.Ak si niekde na dedine,kde neni OP,tak ti neukáže najbližšiu dedinu/kde možno je OP/
už v prvom vstupnom rozhovore to zistíš a ak si prečítaš tie ich papiere,tak akoby svet nechýroval o opatere starých ľudí,len oni práve to vynašli
Dobry den,
chcela by som vediet niejaku dobru agentruru na vychode MI,HE,SV,PO, ktora umiestnuje rychlo do rodin a nie su podvodnici.
Dakujem za odpovede
viete niekto o agenture so sídlom v Smolníckej Hute? Nejaká pani Darina xy.Vie niekto dať kontakt?
Ja som to mala s takou pacientkou veľmi náročné, behala stále cez deň aj v noci, utekala z domu, vykonávala potrebu hocikde na hociakom mieste, nechcela sa kúpať ani jesť, niekedy bola agresívna, nevyspala som sa a keď som prišla domov, tak prvé dni som len spala a zbierala sily na ďalší turnus, záleží v akom štádiu má túto chorobu, ja by som už k takej nešla,lebo mi to podlomilo vlastné zdravie.
Poslali mi z AT z Finanzamtu rozhodnutie o pridelení Differenzahlung- doplatku k rodinným prídavkom. Musím to tlačivo odniesť na SK na Úrad práce, soc. vecí a rodiny alebo je to len pre moju vlastnú potrebu a na úrade nič oznamovať a odovzdávať nemusím?