Opatrovateľky v Rakúsku

Linda Winkler-kontakt na SK p.Lörincova 0905397161

Ak je tu niekde pani Zdenka Danižová, ktorá pracovala v Kierlingu, môžete sa mi ozvať na marta.horecna@gmail.com ?

Ďakujem

Dosiel mi mejlik, kde je napisane toto: Wir nur in Österreich nostrifiziertes Personal aufnehmen können.Die Nostrifizierung ist die Anerkenntnis der Ausbildung von Ausländern beim Magistrat in Wien.Teda ake dokumenty musim mat, aby ma zamestnali?

nie je to ag.v Smolníckej Hute je to ag. vo Viedni St.Antonius Dr.Weinbormair p.Darina mu dohadzuje opatrovatelky

Dobrý deň,
Prosím o radu:
pracujem v AT a mán e-card už 2 roky. Odvtedy som ešte u lekára nebola. A teraz som zistila, že lekári na SR môj zdravotný preukaz nezoberú. Nevie mi niekto povedať, že prečo.

Napíšeš kontakt na tú pani Turčanovu?

nerozumiem Tvojmu prispevku??? Nemala som za 3 roky ziaden problem s osetrenim ci dokonca s operacnym zarokom na Slovensku a vela mojich kolegyn taktiez?

Turcanova pracu najde , ale viac od nej necakaj, vsetko som si musela sama vybavit…

janka chod na mail ja mam tento kontakt

že niektorí lekári to nechcú akceptovať, mám dokonca známu /zdravotnú sestričku/, ktorá tiež robí v Rakúsku a bola hotová, lebo že už pol roka nemá nejaké lieky, čo potrebuje, tak že asi bude musieť zmeniť lekára, alebo si dať predpísať v Rakúsku. Je to svinstvo… Ale veľa známych nemá absolútne žiadny problém…

pre maja nikomu nič nedávaj to je pre teba

poznam zeny co maju tiez problemy dokonca si jedna preto tu plati poistenie.je to v levickom okrese

prosím aj ja by som rada kontakt na tú pani Turčanovú… ďakujem

dobry den
pisem este raz, lebo moja otazka bola zmazana. Chcela by som sa opytat ci neviete o niej. ag. v MI,PO,HE, ktore neoblbuju ludi a vedia najst v kratkom case rodinu. Teraz si robim opat. kurz a chodim na nemcinu pre opatrovatelov.
Dakujem

turcanova www.connekt.sk 0911796027

ďakujem

Je to pani Darina Mikulová?

Ja som od nej odišla…robotu nájde(aj to ak má tak vtedy dvihne telefón) ale pacienti sú na exitus, alebo problémové rodiny. Možno nie všetky??? A keď Ti dá prácu, zaplatíš jej po prvom turnuse 500 Eur. a viac sa o Teba nestará…a telefón ?, že by dvihla keď budeš mať problém nehrozí.O pacientovi Ti narozpráva všetko super - veď je nejaká psychologička aj s tou svojou F. Hakl a prídeš k pacientovi a realita nikde.A keď sme mali problémy, tak jej odpovede zneli, že čo chcem keď platím jednorazový poplatok a iné agentúry berú ročne,keď to vyžaduje diagnóza pacienta nemôžeme mať pauzu,vstávať v noci je samozrejme, Rotes Kreutz Ti má právo zasahovať do práce(to znamená)aj ťa sekírovať, keď chceme aby rodina platila odvody vybaviť si máme sami aj plat…Ona dáva 65,-Eur brutto ale o viac sa nestará…jedným slovom zaplať a neotravuj, alebo poraď si sám !!! mala som od nej 3 rodiny a vždy ale vždy klamala !!!a jej slová " Vy to zvládnete"a veľmi drží na rakúskej strane, nič neurobí pre slov.opatrovateľku. Môj postreh a aj niektorých báb, ktoré majú s ňou podobné skúsenosti…zalistuj zhruba na tejto diskusii myslím cca október.

na e-card ta neošetria musíš mat slovensku kartičku poistenca na zaklade formulara E106 a ošetria ťa

Ano p.D.Mikulova