na nete najdeš t.č. St.Antonius PflegeDienst.at
Na 100% Linda Winkler,robím cez jej ag.2,rok a som max.spokojná
Ja nemám dobré skúsenosti s p.Turčanovou keď nezoberieš na prvý krát ponuku už ti potom ani telefon nezdvihne ani neodpovie na mail ani sms.
Zeitbetreut vo Viedni su spolahliví?kolko sa im plati?dakujem
tak ako pise Petra.Ona potrebuje menit op.,lebo od kazdej novej vezme 500e a ma malo rodin.Ja som musela prerusit zivnost.Ma samych leziakov a problemove rod.Nikdy nezastane op.,ved je ich dost,vsetko,co potrebuje je provizia.Nasla som si sama alutujem tie peniaze, lebo som bola velmi stratova.
chut cestovat kazdy mes.do inej rod.,treba ist k Turcanovej.A este drzat hubu a krok, lebo je mila iba do provizie.Potom ta okasle.Uz ma konkurenciu na Cerv. krizi v Topolcanoch,radim,radsej sa tam informujte.Nie je vobec dobre,ak ag. berie iba raz poplatok,potom uz nema zaujem sa starat.
nechápem,prečo,ja teda nemám žiadny problém s lekármi,každý to berie normálne,veď takto nielen mi v Rakúsku robíme,ale aj ľudia v Čechách,či v Maďarsku,je to v rámci EU
dobry den prajem. mala by som zaujme pracovat ako opatrovatelka. som zo okr.velkoho krtisa. dakujem
Je tu pani Kováčová, ktorá nastupuje 22.4. do novej práce do Wiedne?..Ak áno napíšte kontakt.
pýtaj 10eu/100km,čiže ak si 350km,pýtaj 35eu.tak to ti vyjde taxi a busom/vlakom aj ušetríš
zmazana nebola,iba v druhej teme bola napisana.
Presne tak, dôležitá je pre nich tá kartička od slov.zdrav.poisťovne a nie e-card. Inak ja som nikdy nemala problém ošetrením, ale počula som od kamarátok, že niektorí lekári odmietnu ošetriť.
Dobrý večer je tu nejaka opatrovatelka ,ktora sa vedela zamestnat najst si pracu mimo agentury slevenske a rakuskej,??iba cez nejaky inzerat???dakujem,pekne,za prispevky
e-card kartičku môžeš používať len v Rakúsku, na Slovensku musíš mať kartičku slovenskej poisťovne. Ja som v Všeobecnej poisťovni ale tu neplatím poistné len v Rakúsku.
Ešte som nemala žiadny problém u lekára na Slovensku. Musíš si vybaviť to prehlásenie.
No nemas celkom pravdu preto že pracuju za menej ako my ale nie za 350 -400 možno na mesiac asi o 2oo menej ako my tak neprehanaj!
reagujem na agent.JOMA,pracujem u nich uz od roku 2007…nemala som a ani nemam ziadne zle skusenosti s touto agent,mala som moznost vidiet majitela a bola som velmi prekvapena-Pan majitel je na inv.voziku.Ak niekto pise o zdierani a tahani penazi Ag.z opatrov.tak tato ag.to urcite nieje,na zamyslenie…asi tu agent.nezriadil koli peniazom.
Mala som moznost ist na preskusanie z nemec.j.a dali mi moznost zarabat viac,som spokojnejsia este viac 
mám záujem prácu opatrovatelky v rakusku.prosím o info a vybavenie ako písete v ponuke zo septembra 2009.mám strednu zdravotnu skolu zdravotnicky asistent a 5 rocnu prax v Domove socialnych sluzieb pre psychicky a mentalne chorych muzov.
kontakt:MOnika Pirnerová , monikapirnerova@mail.t-com.sk 0902627929,0948022562
mozem ta poprosit kontakt na ag joma
Suhlasim - ja som muz, JOMA mi sprostredkovala pracu, som u nich 2,5 roka a som s ich sluzbami velmi spokojny. Nepoznam ostatne agentury, no JOMA poskytuje taky servis, ze ju mozem len odporucat. 00436764303581
Marcel - 0918 823 622
a kôli čomu ju zriadil,ak nie kôli peniazom?aj Kazianka je postihnutý a mali sme možnost prečitat si čo stvára s OP.