Zdravím, okamžitá práca do rodiny v Salzburgu pre zdravotníka alebo zdr. sestru. 0917432923 Monika Jakubeczy
ja som mala iba na druhú stranu kópii Gewerbeschein napísať že žiadam o okamžité zrušenie živnosti a dôležitý bol podpis, nič viac a poslať na adresu, kde mi živnosť nahlasovali. Ale zavolajte si na kontaktné číslo, ktoré vám uviedli na živnosť.
dede pozor na pivnice…
Ahoj Julia
zaujimam sa o pracu opatrovatelky v Rakusku.
Rada by som za zapojila do zdruzenia opatrovateliek.
Tesim sa na odpoved,
Pekny den,
Martina
Dobrý večer
prosím vás môžete mi pomôcť pri hľadaní bezplatnej agentúry v Rakúsku? Mám opatrovateľský kurs a trojročnú prax v Rakúsku.
Ďakujem.
S pozdravom Dana
Môžete mi prezradiť bezplatnú agentúru?
ďakujem. Dana
od veci,keby si si precitala datum prispevku Julie.
avšak nemam živnosť,som asistentka zdravot. sestry so skusenosťami po oddeleniach-chirurgia,neurologia…-ešte raz mam važny zaujem.Prosím o odpoveď.Tamara
Tamara,napíš mail.adresu
ja som vštko posielala poštou a do 2 t. som mala peniaze na účte. informuj sa niekomu to určite pridelili.
precitala som tento prispevok a bola by som povdacna , keby sme dve kamaratky, ktore uz robili opatrovatelky v rakusku cez jednu agenturu, ktora nas tiez zdrala mohli si najst zamestnanie cez vas. Budeme radi az sa nam ozvete s nejakou ponukou.
treba si precitat aspon prvu stranu.Preco?Potom zistis.
bianka-jarka@azet.sk
Dobrý?
Môžem poprosiť nej.agentúru ,ktorá robí aj mužov??Velmi Vám budem vďačný.0911438133,mmacuga@post.sk
Pre pani Helu co robila skusky v jome prosim ozvyte sa mi c.t.0902129119 dakujem
Ahojte, máte niekto skúsenosti s agentúrou Hillswerk? Sú seriozni, neviete náhodou, koľko sa u nich platí? Na stránke neudávajú nič, za akú dlhú dobu vedia vybaviť prácu, ďakujem?
Ja nechapem ako to vlastne čitate ste slepeeee ved to je rok 2008
pani/slecna/ Martina… je vrcholne nezdvorile reagovat takymto sposobom… nemyslim si, ze autorky horeuvedenych prispevkov su slepe… ale z vasej strany by azda bolo vhodne urobit zmeny v povodnom texte… aj ked si myslim, ze zapojit sa do zdruzenia opatrovateliek sa da aj priebezne… alebo ste mali stanoveny cas na prihlasovane? alebo to chapete tak, ze kazdy, kto sa zapoji do diskusie na tomto fore je vlastne uz aj zaradeny v tomto zdruzeni? na tomto fore sa stretavaju zaciatocnicky uz s takpovediac - profesionalkami v tejto brandzi… tak si myslim, ze trosku zhovievavosti by bolo na mieste… a aj trosku viac slusnosti… ale ako napad to bol dobry…
ospravedlnuje sa Martine (uvedenia Vasho mena je vinou mojej nepozornosti)… pripomienka je urcena autorke clanku na zaciatku tejto stranky…